BEDRIJVEN BETER EN SLIMMER LATEN WERKEN, DAT IS DE MISSIE.

Xelion is reeds lange tijd geleden opgestart vanuit de visie dat er veel meer uit telefonie te halen was dan tot dan toe mogelijk was. Dankzij de opkomst van VoIP werd telefonie flexibeler en goedkoper. Xelion wilde daarin nog een stap verder gaan.

Micha Cohen, oprichter en directeur van Xelion zegt hierover: “Ten eerste wilden we de beste telefooncentrale maken die er op de markt is. Dat betekent ook dat je nooit klaar bent, want we blijven continu verbeteren en uitbreiden. We blijven functionaliteiten toevoegen. Nog belangrijker misschien dan een heel goede telefoniecentrale leveren is het gegeven dat telecommunicatie niet meer op zichzelf staat in een organisatie. We hebben Xelion altijd beschouwd als centrale spil in de bedrijfscommunicatie van de bedrijven die er mee werken. Vanuit dat perspectief bouwen we aan de integraties van de bedrijfsprocessen van onze klanten. De belangrijkste daarvan zijn de koppelingen aan CRM-systemen waardoor klantcontact snel en overzichtelijk kan worden gestart en opgeslagen. Verder hebben we ook heel specifieke integraties gemaakt voor processen in de zorg. Zo kan verzorgend personeel dankzij Xelion veel efficiënter met cliënten communiceren. We implementeren nu allerlei integraties die maken dat bedrijven niet alleen beter bereikbaar zijn door Xelion, maar die er ook voor zorgen dat de juiste mensen sneller met elkaar in contact zijn. Bedrijven en hun mensen beter en slimmer laten werken en communiceren, dat is wat ons elke dag drijft om ons product verder te ontwikkelen.“

PARTNERS

Xelion werkt met geselecteerde en getrainde partners waar bedrijven terecht kunnen voor een offertes, advies, installatie en beheer. MaXXus Communications is gecertificeerd partner van Xelion.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer