Vodafone Flex Mobile

De mobiele telefoon is voor velen een onmisbaar apparaat geworden.

Achter elke smartphone gaat echter een Mobiele Provider schuil die op haar beurt weer verschillende mogelijkheden op spraak, data en Vast/Mobiel integratie biedt. MaXXus geeft onafhankelijk advies op zowel toestel als abonnementsniveau. In de huidige communicatiemarkt gaan de ontwikkelingen snel. Een goed advies en hulp bij het maken van de juiste keuzes is daarbij geen overbodige luxe.

Vodafone

Vodafone, de rode provider van Nederland. Met de alliantie tussen Ziggo en Vodafone wil VodafoneZiggo vanaf 2020 het ‘netwerk van de toekomst’ aanbieden met als doel: een nog stabieler, sneller en slimmer netwerk. Dankzij VodafoneZiggo haar visie, missie en strategie, zal hun 5G- netwerk welke een perfecte aanvulling is op haar Internet of Things-netwerk in 2020 af zijn. Buiten deze innovaties kunt u doordat Vodafone over de gehele wereld gevestigd is ook buiten Europa genieten van voordelige databundels.

Vodafone Flex Mobile

Vodafone Flex Mobile is dé nieuwe zakelijke mobiele dienst: One Business, maar dan in een compleet nieuw jasje. De naam zegt het al, het is zo flexibel dat abonnementen op ieder moment
aangepast kunnen worden. Flex Mobile laat bedrijven hun mensen en apparaten op een slimme manier verbinden en beheren. Vodafone Flex is flexibel. Pas het eenvoudig en op ieder moment aan en breid uit met verschillende diensten. Verder is het veilig dankzij de betrouwbare Vodafone Mobile Beveiliging bij elke toepassing. Ook is het toekomstbestendig. Combineer nieuwe producten en diensten met Flex, het sluit naadloos op de andere diensten van Vodafone aan. Mobile én 5G netwerktoegang zijn standaard geactiveerd. Verder zijn er unieke oplossingen voor roaming buiten de EU.

5 belangrijkste voordelen

  • Altijd aanpasbaar naar de behoefte en wens van de klant.
  • Één contract, met één einddatum voor alle aansluitingen en diensten.
  • Unieke oplossingen voor roaming gebruik buiten de EU.
  • Op bedrijfsniveau: één databundel waar het hele bedrijf mee werkt.
  • Nieuwe selfservice features: uitgebreide mogelijkheden voor beheer en inzicht.

Heeft u vragen over Vodafone Flex neem dan contact op met één van onze adviseurs op het telefoonnummer 070 307 66 00.

Copyright © 2021 Maxxus Comunications. All rights reserved