Skip to main content
  • MaXXus

    Een Trotse gecertificeerd Partner van Atos Unify, met als Specialisatie “OpenScape Business"

Atos is één van ‘s werelds grootste communicatiesoftware- en dienstverleningsorganisaties. De hybride alles-in-één Unified Communications oplossing voor het MKB tilt bedrijfsprestaties naar een hoger niveau. Met Unify Openscape Business biedt Atos een zeer succesvol alles in één platform voor organisaties tussen de 5 en 2.000 medewerkers. Dit maakt ‘Het Nieuwe Werken’ vanzelfsprekend. MaXXus heeft de hoogst haalbare "Master" status binnen het Unify partnerprogramma

MaXXus flipbooks

Krachtige functionaliteiten en schaalbaarheid

Unify OpenScape Business levert spraak- en conferentiediensten, voicemail, web collaboration, messaging, mobiele integratie, een multi-media contactcenter, aanwezigheidsfunctionaliteit en een alles-in-een gebruiksvriendelijk systeem! Atos Unify OpenScape Business biedt u een eenvoudig migratietraject van traditioneel telefoneren naar communiceren op basis van alles wat Unified Communications in zich heeft, van spraak naar UC en van hybride TDM naar volledig IP. Als stand-alone On-premise systeem kunnen maximaal 500 deelnemers en in netwerksystemen maximaal 2.000 deelnemers worden aangesloten. Ervaar een veilige, betrouwbare communicatieoplossing die meegroeit met het tempo van uw bedrijf! Met de schaalbaarheid van OpenScape Business kan het platform eenvoudig worden aangepast aan de groeiende behoeften van een organisatie, waardoor het een duurzame investering is op lange termijn.

IP DECT

IP DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is heden ten dage de standaard voor draadloos communiceren binnen bedrijven en organisaties die met name behoefte hebben aan draadloze mobiliteit, een groot bereik, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en integratiemogelijkheden. IP DECT-systemen bieden medewerkers de vrijheid om te bewegen binnen het bedrijf zonder beperkt te worden door bekabelde telefoonverbindingen. Dit vergroot de flexibiliteit en efficiëntie van de werknemers. Naast geïntegreerde IP DECT oplossingen binnen het OpenScape Business portfolio implementeren wij ook de  IP DECT oplossingen van Gigaset Pro en Yealink.

Betrouwbare service en ondersteuning

Als partner van Unify streeft MaXXus ernaar om uitstekende service en ondersteuning te bieden aan klanten die gebruik maken van OpenScape Business. Met onze expertise en diepgaande kennis van het platform kunnen wij organisaties helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een communicatie-infrastructuur die voldoet aan al hun zakelijke behoeften. MaXXus begrijpt het belang van betrouwbare communicatie voor bedrijven en zet zich in om klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en ondersteuning. OpenScape Business is uiteraard ook als MaXXus Managed Services bouwsteen af te nemen met een zeer scherpe vaste all-in maandprijs. De basis van al onze Managed Services zijn veiligheid & flexibiliteit en zijn altijd inclusief:

Benodigde licentie(s), Support tijdens kantooruren, Online en Onsite Support, Proactieve monitoring, Patchmanagement, Vervanging hardware bij defect & 24x7 Support (optioneel toe te voegen).

Meer weten?

Als u meer wilt weten over onze Unify diensten of als uw specifieke vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag met u hoe we u kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact op.