logo plantronics

MaXXus heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met Plantronics en is één van de gecertificeerde wederverkopers van professionele headsets van het merk Plantronics.

 “MaXXus Communications heeft met het doorlopen van de examens van Customer Interaction en Unified Communications, de hoogste haalbare certificering behaald binnen het Plantronics Partner Connect programma. Wij zijn zeer blij dat MaXXus Communications is opgetekend als Plantronics Premium Partner 2015 voor de Nederlandse markt, aldus Olav de Bruin , Head of Channel Plantronics.

Het is voor ons duidelijk dat naast een lange historie van kennis en kunde op het gebied van headsets en telecommunicatie, MaXXus Communications heeft aangetoond dat ze de kerncompetenties en expertise hebben die wij als Plantronics graag zien bij onze partners. Dat MaXXus Communications ook intern gebruikt maakt van Plantronics headsets is natuurlijk een bijna vanzelfsprekendheid. Al deze facetten geeft ons als fabrikant een waarborg dat iedere eindgebruiker of organisatie die iets wil doen op het gebied van Customer Interaction of Unified communicatie in relatie tot headsets met zijn vragen terecht kan bij MaXXus Communications, vervolgt Olav de Bruin. De gecertificeerde specialisten van MaXXus Communications zorgen ervoor dat Plantronics oplossingen op een juiste wijze worden geadviseerd en geïmplementeerd.”

Olav de Bruin

 

 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer