van Herwerden

Dit familiebedrijf wat al meer dan 100 jaar staat garant voor kwaliteit, eerlijkheid en goede adviezen hebben een uitgekiend assortiment van de beste merken om de klanten van het juiste advies te kunnen voorzien. De kracht van Van Herwerden ligt in het aanbieden van topmateriaal tegen een concurrerende prijs en altijd met een gratis en vooral, voor de klant, sluitend advies. Van Herwerden is gespecialiseerd in Fietsen, Kleding Hometraining, Sportvoeding en Onderhoud.

“We hebben een speciaal bedrijf in zeer hoogwaardige fietsen en toebehoren. Precies een decennia geleden hebben we onze hele telefonie laten regelen door MaXXus. Dat was professioneel geregeld en over de service zijn we altijd tevreden geweest. Dat laatste heeft ons ook doen besluiten om samen met MaXXus met de telefonie over te gaan naar het nieuwe internetbellen. Een complexe migratie waarbij van alles fout kon gaan, omdat er 4 telefoonnummers van KPN, een analoge fax en een 3-tal pinapparaten met ISDN nummers verweven zaten in de abonnementen. Door een hele goede planning en dito werkvoorbereiding draaien wij thans alle telefonie via internet en draaiden onze pinapparaten vlekkeloos vanaf dag 1.

Kortom, kan ik iedereen die zijn bedrijf wil laten functioneren met een totaaloplossing in telefonie MaXXus Communications van harte aanbevelen”.

John van Herwerden

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer