MaXXus maakt werk van uw oplossingen via onze term Exxtended solutions. In veel gevallen heeft u kort of langer geleden gekozen voor een communicatie oplossing en nu is er vanuit de gebruikers vraag naar meer functionaliteit. Vaak eenvoudige, soms complexere oplossingen maar voor uw gebruikers en organisatie van groot belang.

Onze specialisten van deze afdeling weten alles van headsets, vergadertoestellen, videoconferentie, faxen, faxservers en speciale toestellen (explosieveilig, vandaalbestendig, deurintercomsystemen). Ook met producten, diensten en maatwerk dat buiten het gebruikelijke assortiment valt, kunnen we u van dienst zijn.  eXXtend your solutions! MaXXus probeert zich met name te onderscheiden door het bieden van een stukje extra service. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel. Maak vrijblijvend een afspraak bij u op locatie en ervaar onze speciale manier van aanpak!

Dit is kort gezegd wat MaXXus voor u kan betekenen. We verlengen de levensduur van uw oplossingen en systemen en breiden de mogelijkheden en het gebruiksgemak hiervan uit, zonder dat u direct moet denken aan grote investeringen. MaXXus heeft diverse getraind en gecertificeerd personeel op te leveren randappatuur, waardoor we eindgebruikers vaak nog beter kunnen adviseren. Met name op het gebruik van headsets in combinatie moet vaste en/of mobiele toestellen of op de PC rijzen veel vraagtekens bij eindgebruikers. MaXXus adviseertu graag welk merk en welk type headset het meest geschikt is.

Plantronics ; Empower yourself

Plantronics Power

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer