MaXXus als Goud partner binnen KPN

 

‘Toppartners zijn voor KPN belangrijk’, aldus de Business Partner Organisatie van KPN. ‘MaXXus vormt onze directe schakel met de markt. We ondersteunen MaXXus dan ook graag bij een optimale dienstverlening richting de klant. Wij kiezen voor partners die ook voor ons kiezen. Daar is ons partner programma op gebaseerd. Op deze manier geven we MaXXus een nadrukkelijke plek binnen binnen de distributiestrategie van KPN Zakelijke Markt. Zo bieden we meer mogelijkheden om samen te groeien en klanten te ondersteunen. Daarbij spelen we in op de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor ICT- oplossingen’.

 

                                    KPN EEN DOBBELSTEEN       

 

MaXXus en KPN bieden vanuit haar partnership onder andere;

 

KPN ÉÉN, één zakelijke oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software

 

Of uw organisatie nu groot of klein is, met KPN ÉÉN valt alles op z`n plek. Want daarmee heeft u vast en mobiel bellen, internet en online software in één. Binnen één contract en op één factuur. Met één helpdesk, één telefoonnummer en één vaste prijs per medewerker voor het verbruik en functionaliteiten. De oplossing die eenvoudig met uw organisatie meegroeit of krimpt. Kortom KPN ÉÉN.

 

Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de Cloud en de steeds grotere keuze aan devices maken het bijvoorbeeld makkelijker om online te vergaderen, documenten te delen, op afstand samen te werken en gebruik te maken van innovatieve toepassingen. Tegelijk maakt het enorme aanbod het lastiger om keuzes te maken. Ook de inzet van privé-middelen voor zakelijk gebruik zorgt voor extra complexiteit. KPN ÉÉN maakt bereikbaarheid en samenwerken weer eenvoudig.

 

Klik op onderstaande link voor de KPN ÉÉN brochure:

 

                     KPN EEN CIRKEL

  

Wilt u meer weten wat MaXXus en KPN ÉÉN voor u kunnen betekenen?

Onze specialisten staan u graag te woord, neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak!

 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer