HTC's missie is de meest innovatieve leverancier van mobiele informatie en communicatietoestellen te worden via een design dat iets toevoegt, fabricageprocessen van wereldklasse en logistieke en dienstverlenende capaciteiten.

HTC is vastbesloten drijfveer te zijn achter de groei en mogelijkheden van smartphone-techonologie. Sinds de oprichting heeft het bedrijf sterke R&D-capaciteiten ontwikkeld, pionierswerk verricht op het gebied van nieuwe designs en productinnovaties, en state-of-the-art pda-telefoons en smartphones gelanceerd voor netwerkaanbieders en leveranciers in de mondiale telecomindustrie. Het heeft geïnvesteerd in een sterk R&D-team dat 25% van het totale personeel uitmaakt en een fabriek van wereldklasse die hoge aantallen producten kan fabriceren, beide gelegen in Taiwan.

Info over HTC

HTC produceert krachtige handsets die continu de grenzen van innovatie doorbreken om daadwerkelijke mobiele vrijheid te leveren.

HTC is één van de snelst groeiende bedrijven in de mobiele sector en heeft gedurende enkele jaren opmerkelijke naamsbekendheid verkregen. In Business Week werd HTC gewaardeerd als het op één na best presterend technologiebedrijf in Azië in 2007 en werd het bedrijf bovendien op de derde plaats gezet in de Mondiale lijst van 2006.

Benieuwd naar de mogelijkheden die HTC kan bieden voor uw mobiele medewerkers?

Neem contact op met één van onze mobiele specialisten. Samen met u zoeken zij graag naar het beste mobiele device voor uw omgeving.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer