EAL Apeldoorn BV

 

EAL Apeldoorn BV begeeft zich als R&D georiënteerd bedrijf met haar veiligheid-gerelateerde applicaties en producten binnen missie-kritische doelgroepen als de Openbare Orde & Veiligheid, de Bancaire wereld, de Zorgsector en de MKB. Ook het reguliere bedrijfsleven wordt bediend met behulp van de op basis van hoge eisen gedane ontwikkelingen. 

 

Het door EAL Apeldoorn BV in-house ontwikkelde systeem EVA Voice Recording (óók in Web-uitvoering beschikbaar) evolueert volcontinu op basis van door de markt geuite wensen en door de techniek geboden mogelijkheden. Belangrijke features zijn het door elkaar kunnen opnemen van verschillende protocollen zoals PBX, Portofoon (UHF, VHF, Tetra, etc.), Sip, Analoog, ISDN 2/15/30/VoIP. Daarnaast beschikt de applicatie over een bijzonder adequate en gebruikersvriendelijke terugzoekfunctie.

De waardering van onder andere deze features en de mogelijkheid van klantspecifiek maatwerk binnen de applicatie hebben er toe geleid dat EAL Apeldoorn BV een gerespecteerde positie bekleed binnen een steeds meer gewaardeerd en toegepast veiligheids- en integriteits-beleid. 

De samenwerking met de firma MaXXus geeft invulling aan de wens om in tezamen met zorgvuldig geselecteerde, hoog-gekwalificeerde en ter zake kundige partijen elke markt te kunnen bedienen. 

Meer dan eens heeft de in elkaar overlopende kennisgebieden, waar MaXXus over de vele jaren dat ze operationeel zijn, ruim heeft bewezen alles te weten van de gevoerde telecommunicatie systemen, wat een naadloze samenwerking inhoud met de kennis van EVA Voice Recording binnen de EAL organisatie.

 

Juist deze combinatie heeft meer dan eens geleid tot speciale ontwikkelingen voor bepaalde functionaliteiten op de EVA Voice Recorder, maar is net zo vaak deze ontwikkeling niet nodig gebleken door de soepele en zeer klantgerichte communicatieve opstelling van MaXXus naar haar afnemers. Hierdoor hoefde de EVA Voice recorder niet aangepast te worden, maar werd er juist gebruik gemaakt, door een goed doordachte inzet van de steeds weer groeiende functionaliteiten van de PBX omgeving door MaXXus.

 

Een samenwerking in de juiste zin van het woord, waarbij keer op keer bewezen wordt dat TEAM niets meer of minder betekend dan Together Each Achieves More”.

 

 

 

 

 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer