Zorgeloze communicatie: Data, Telefonie en Internet

Communicatie moet betrouwbaar, snel en veilig zijn. Heeft uw organisatie meerdere vestigingen,in binnen- of buitenland? Werkt u met telewerkers? Dan is het veilig en betrouwbaar uitwisselen van informatie tussen uw medewerkers en andere informatiebronnen een must. Om informatie - data, video en spraak - zorgeloos te kunnen uitwisselen zijn robuuste geïntegreerde bedrijfsnetwerken nodig. Dat is wat Connect Data Solutions u kan leveren.

De mensen van Connect Data Solutions stellen voor u een bedrijfsnetwerk op maat samen. Zo kunt u informatie zorgeloos uitwisselen met collega’s.

Connect Data Solutions is een van de grootse, onafhankelijke aanbieders van geïntegreerde diensten op het gebied van datacommunicatie, telefonie en internet. Met nadruk op onafhankelijk. Wij maken voor het samenstellen van oplossingen gebruik van alle bestaande technieken en infrastructuren van de verschillende infrastructuuraanbieders.

Onze diensten zijn op maat gesneden. Wij houden de regie over alle onderdelen. Zo kunnen onze diensten met u meegroeien. Of, als dat nodig is, inkrimpen. 

Netwerken altijd op maat

Connect Data Solutions levert diensten die onafhankelijk zijn. Dat biedt u als klant grote voordelen. Wij leveren geen ’kant en klare’ producten, maar maatwerkoplossingen. Maatwerkoplossingen kunnen wij alleen realiseren door uw wensen echt te begrijpen en deze te koppelen aan hoogwaardige kennis en creativiteit op het gebied van IP diensten. U bent hierdoor verzekerd van de dienstverlening die bij u past; nu en in de toekomst.

MaXXus Communications is partner van Connect Data Solutions en adviseert u graag omtrent de scala aan mogelijkheden vanuit het CDS dienstenportfolio. Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten op telefoonnummer 070- 307 66 66.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer