Vidicode en MaXXus Communications

Vidicode ontwerpt, ontwikkelt en produceert hoogstaande embedded communicatie oplossingen zoals digitale telefoonrecorders, digitale voice recorders, professionele antwoordapparatuur en netwerk fax servers.

Embedded systems voor op kantoor

In onze moderne wereld is iedereen altijd omringd door microprocessors. De telefoon, magnetron, televisie, auto, allemaal gebruiken ze microprocessors om hun taken uit te voeren. Deze microsystemen zijn betrouwbaar en crashen niet, eenvoudigweg omdat ze geprogrammeerd zijn om een welomschreven taak in een gecontroleerde omgeving uit te voeren.

Vidicode ontwerpt, ontwikkelt en produceert communicatie oplossingen  met deze filosofie: Gespecialiseerde producten, toegewijd aan hun doel. Vidicode communicatie oplossingen zijn niet afhankelijk van het gebruik van een PC. Hierdoor zijn onze oplossingen betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Embedded systems zijn veel efficiënter omdat ze minder hardware nodig hebben, langer meegaan en minder stroom gebruiken.

Vidicode communicatie oplossingen bieden het beste van twee werelden. Onze producten zijn niet afhankelijk van het gebruik van een PC, tegelijkertijd zijn ze wel altijd bereikbaar via het kantoornetwerk en internet browsers via Ethernet, internet protocollen en USB.

MaXXus is een preferred partner van Vidicode oplossingen.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer