Unify, voorheen Siemens Enterprise Communications, is een van ’s werelds marktleiders op het gebied van communicatiesoftware en –diensten. Onze oplossingen verenigen netwerken, apparaten en applicaties tot één, eenvoudig te gebruiken platform dat gebruikers in staat stelt effectief en flexibel te communiceren. Het resultaat is dat de manier van communiceren en samenwerken in een bedrijf ingrijpend wordt verbeterd. Unify is ontstaan uit het innovatie-DNA van Siemens AG, en de onderneming bouwt continu verder aan deze erfenis van betrouwbare producten, innovatie, open standaarden en beveiliging, voor de ontwikkeling van integrale communicatie-oplossingen voor ongeveer 75 procent van de Global 500. Unify is een joint venture van The Gores Group en Siemens AG.

Nieuw: de Unify Experience Room

Sinds kort heeft Unify een Xperience Room waar wij u als klant mee naar toe kunnen nemen om een volwaardige Unified Communications journey te tonen van de oplossingen die Unify te bieden heeft. De reis start met een presentatie van het Unify productportfolio met een korte demonstratie van de UC mogelijkheden.Daarna kan er plaats genomen worden in de denktank. Interesse in een bezoek aan de Experience Room? neem contact op met MaXXus voor het maken van een afspraak op 070 - 307 66 66.

Unify Partner

 

MaXXus één van de belangrijkste partners van Unify.

“De relatie tussen Unify en MaXXus dateert van 19XX en in de loop der jaren is MaXXus uitgegroeid tot één van de belangrijkste partners van Unify. Niet alleen voor de Nederlandse klanten overigens. MaXXus is ook een International Service Partner van Unify voor onze Global Customers. Hiermee heeft MaXXus zich onderscheiden door diep in onze wereldwijde organisatie te wortelen als betrouwbare partij. MaXXus heeft de hoogsthaalbare status binnen het Unify partnerprogramma "Master" zie hier het certificaat!

MaXXus is tevens een partner die onze New Way To Work (#NW2W) strategie eigen heeft gemaakt en draagt deze dan ook uit in alles wat zij doet. Niet alleen op verkoop en marketing gebied, maar ook op het technische vlak. Hoogwaardige Unified Communications oplossingen kunnen zij moeiteloos in adviseren en implementeren. Uiteraard werkt Unify heel nauw samen met MaXXus en betrekken wij hen in de ontwikkeling van onze oplossingen. Unify is trots op het “hebben” van MaXXus als een belangrijke strategische partner voor nu en in de toekomst.”

 

Aldus René Hochstenbach, Algemeen Directeur Unify Nederland.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer