Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf startte in 1997 als prijsvechter op de Nederlandse telefoniemarkt en is in ruim twaalf jaar uitgegroeid tot totaalaanbieder van communicatieoplossingen. In 2005 heeft Tele2 het bedrijf Versatel overgenomen en investeerde daarmee in een eigen netwerk. Via het eigen netwerk levert Tele2 telefonie, internet, televisie en dataoplossingen. Tele2 is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoeften van zijn klanten.

 
Op de zakelijke markt was Tele2 de eerste aanbieder van IP-VPN netwerken en een voorloper op het gebied van IP telefonie. Eind 2009 verhoogde Tele2 de snelheid door als eerste in de markt internet aan te bieden over VDSL, waardoor nu snelheden tot 60Mb/s mogelijk zijn over een koperlijn. 1 op de 5 huishoudens in Nederland is klant bij Tele2 en Tele2 Zakelijk is een belangrijke leverancier van communicatieoplossingen aan o.a. de overheid en de financiële sector. Bovendien profiteren ook klein zakelijke en MKB klanten van het brede portfolio. Tele2 heeft de afgelopen jaren een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt, maar is in al die tijd trouw gebleven aan haar kernwaarden: flexibiliteit, openheid en kostenbewust zijn.

Partners zijn Telecom en ICT experts waarmee Tele2 Zakelijk nauw samenwerkt op het gebied van communicatieoplossingen voor zakelijke klanten. De producten, diensten en expertise van deze partners sluiten naadloos aan op de diensten van Tele2 Zakelijk.


Zo kunnen we een passende oplossing realiseren voor elke klant, ongeacht de complexiteit.


Meer weten over Tele2, neem contact op met MaXXus Communications, uw Tele2 partner binnen de regio.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer