Sennheiser vormt de toekomst van audio – een visie die berust op meer dan 70 jaar innovatiecultuur, die diep is geworteld in het familiebedrijf. Sennheiser werd opgericht in 1945 en is een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze zendsystemen. Met 20 verkoopvestigingen en trouwe handelspartners is het bedrijf actief in meer dan 50 landen en heeft het zijn eigen productiefaciliteiten in Duitsland, Ierland en de VS. Sennheiser heeft ca. 2.800 werknemers over heel de wereld die een passie voor uitmuntende audio delen. Sinds 2013 staan Daniel Sennheiser en Dr. Andreas Sennheiser aan het roer bij Sennheiser, de derde generatie van de familie. Als onderdeel van de Sennheiser Group is de joint venture Sennheiser Communications A/S gespecialiseerd in draadloze en bedrade headsets en speakerphones voor contactcenters, kantoren en Unified Communications-omgevingen, alsmede headsets voor gaming en mobiele apparaten.

 
Partnership MaXXus
De wereld van (tele)communicatie is een fascinerende die continue veranderd. Een werkplek is intussen al veel meer dan een laptop en bijbehorende muis, het communicatie device is een belangrijk en onmisbaar verlengstuk geworden. Binnen Sennheiser zijn we erg selectief in de keuze van onze partners, zij moeten niet alleen aansluiten bij de visie van Sennheiser, maar tevens een sterke ambitie hebben om de juiste dienstverlening aan te bieden bij de zakelijke eindgebruiker en haar medewerkers. Hierdoor wordt niet alleen de productiviteit gewaarborgd, maar ook het welzijn van de medewerker. 
MaXXus bewijst al jaren een waardige Sennheiser partner te zijn. Klantgericht, pro-actief meedenken en open communicatie, zijn woorden die MaXXus typeren.
 
Günter Vos, Sales Director Business Communications Benelux & Nordics
 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer