Plantronics ontwerpt headsets voor een breed scala van apparaten, zoals (mobiele) telefoons, laptops, entertainment en muziektoepassingen. Het aanbod voegt een ruime keuze toe aan toepassingen voor talloze markten, zoals voor gebruik in kantoren, op mobiele telefoons, callcenters, - en thuisproducten. MaXXus draagt de allernieuwste oplossingen/ toepassingen bij aan de diverse producten van Plantronics.

 Plantronics bevindt zich op de drempel van een nieuw tijdperk van draadloze vrijheid. Een tijdperk waar de enige grenzen bestaan uit de bereidheid verder te gaan dan wat wordt verwacht en uit het vermogen te doen wat tot nu toe nog bij niemand is opgekomen. Grenzen die Plantronics steeds opnieuw weer heeft overschreden.

 

Plantronics over MaXXus:

“MaXXus Communications heeft met het doorlopen van de examens van Customer Interaction en Unified Communications, de hoogste haalbare certificering behaald binnen het Plantronics Partner Connect programma. Wij zijn zeer blij dat MaXXus Communications is opgetekend als Plantronics Premium Partner voor de Nederlandse markt, aldus Plantronics European Office.

 

plantronics

 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer