KPN verhoogt MB`s en snelheid Zakelijke mobiele abonnementen, LTE en LTE Advanced  in de lift en mobiele gebruiker geeft voorkeur aan grotere Smartphone.

  

Ophoging MB’s en snelheid KPN Zakelijk Mobiel

 

 

kpnlogo

Per 1 september is voor alle nieuwe en bestaande Zakelijk Mobiel klanten de MB bundel van Zakelijk Mobiel Onbeperkt en Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL opgehoogd. Daarnaast wordt de 4G snelheid van Zakelijk Mobiel Flexibel, Zakelijk Mobiel Bundel en Zakelijk Mobiel Bundel XL opgehoogd van 25/10 Mbit/s naar 50/25 Mbit/s. De snelheid is daarmee gelijk aan die van Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL).


Zakelijk Mobiel Onbeperkt  van 1 GB naar 3 GB

Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL van 5 GB naar 8 GB

 

Op zowel Zakelijk Mobiel Flexibel, als Zakelijk Mobiel bundel en Zakelijk Mobiel Bundle XL geldt een ophoging van 25/10 Mbit/s naar 50/25 Mbit/s

 

 

LTE-(Long Term Evolution) abonnementen in de lift

LTE- en LTE-Advanced-abonnementen zijn steeds meer in trek voor snelle mobiele internettoegang, informatie en entertainment. Dit jaar groeit het aantal LTE-abonnementen wereldwijd door naar een totaal van bijna 411 miljoen. Het aantal LTE-Advanced –abonnementen zal in 2014 ongeveer 22 miljoen bedragen. De toename van het aantal abonnementen komt door een toename van het aantal nieuwe LTE-gebruikers en het aantal blijft toenemen. Aan het eind van dit jaar heeft ongeveer 30% van de wereldbevolking toegang tot LTE-dekking.

 

Toekomst

 

4G

 

In vergelijking met andere draadloze communicatienormen gaat LTE-Advanced een belangrijke stap verder. Het stelt zeker hoge technische indicatoren in. Er is geen twijfel dat LTE-Advanced (4G) in de komende jaren een van de belangrijkste vormen van mobiele communicatie zal worden, het zal verdere ontwikkeling voor de volgende generatie van mobiele communicatie zeker bevorderen. In Azië wordt al flink geïnvesteerd in de uitrol van 5G, dat rond 2020 uitgerold zou moet worden in het continent. Wanneer in Nederland gebruik gemaakt kan worden van 5G is onbekend. Wel is er door de Europese commissie alvast 700 miljoen euro vrijgemaakt voor het opzetten van een 5G netwerk in Europa.

 

 

Grotere smart Phone heeft de voorkeur

.

grote smartphone

 

Het toegenomen gebruik van online video leidt tot grotere vraag naar smartphones met grotere schermen. Dit stellen de marktonderzoekers van Jana Research. Een meerderheid van de smartphone gebruikers geeft de voorkeur aan een smartphone met een groot scherm in plaats van een device met een praktischer schermformaat. De belangrijkste reden hiervoor is dat zij met de grotere smartphones een betere ervaring kunnen hebben bij mobiel videokijken en mobile gaming. Het zijn vooral mobiele entertainment apps die de vraag naar smartphones met een schermgrootte van 5-inch of meer doet toenemen.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer