Betrouwbaar, innovatief en klantgericht

Als onderdeel van Siemens levert Enterasys intelligente communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Goed voorbeeld zijn de draadloze controllers, waarmee werknemers vanuit elke locatie binnen het bedrijf kunnen samenwerken. Ook als er geen internet aanwezig is.

 

Er is niets belangrijker dan onze klanten

Met de opkomst van IP telefonie (VOIP) is  een professioneel en up to date goed werkend netwerk een must. De basis van een perfect werkende nieuwe IP telefonie omgeving start bij een beveiligd en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Met Enterasys in ons portfolio kunnen wij onze klanten deze basis bieden en adviseren.

 

“De draadloze oplossingen van Enterasys staan garant voor exceptionele prestaties binnen een betrouwbare infrastructuur.”

 

 

Enterasys oplossingen

 

 

Switches

De Enterasys B5 is een schaalbare, hoogwaardige Gigabit Ethernetswitch. Naast ruime beheermogelijkheden, bespaart u efficiënt op uw energiekosten. De B5 stapelbare switches ondersteunen diverse communicatietoepassingen (onder meer spraak en video) tegen eenaantrekkelijk tarief. Alle B-serie producten hebben een volledige levenslange garantie.  

 

Draadloze controllers

De award winnende draadloze controllers van Enterasys bieden een breed scala aan oplossingen voor WLAN implementaties. De draadloze controllers zijn eenvoudig te implementeren en beheren. Tegelijkertijd leveren ze geavanceerde functionaliteit, waarbij u zelf bepaalt hoe u uw spraak-, video- en dataverkeer verwerkt.

 

Draadloze acces points

Draadloze access points zorgen voor een optimale distributie van dataverkeer tussen access points en draadloze controllers. Bovendien is de draadloze innovatie van Enterasys in staat te bepalen hoe toekomend dataverkeer de hoogste prestatie kan leveren. Het resultaat is een flexibele en betrouwbare WLAN- infrastructuur, met maximaal bereik.

 

 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer