Plantronics is een nieuwe cashback inruilactie gestart die t/m 31 december 2017 zal gelden. Plantronics heeft de populairste CS500 serie en Savi700 serie wireless headsets geselecteerd voor deze top actie. POWERWARE Empower yourself with Plantronics offers!

CS500-serie Draadloos headsetsysteem

De legendarische CS-serie van Plantronics stelt met de CS500™-serie een nieuwe norm voor draadloze communicatie via vaste telefoons. Het systeem biedt de lichtste DECT™-headset op de markt, een nieuw gestroomlijnd ontwerp en verbeterde prestaties. En dat allemaal met dezelfde betrouwbaarheid voor handsfree-productiviteit die maakt dat de CS-producten al bijna tien jaar lang bestsellers zijn.

Savi 700-serie Draadloos USB-headsetsysteem  

De Savi 700-serie is een nieuwe productieve communicatiemethode voor zakelijke gebruikers. Dankzij de mogelijkheid meerdere apparaten aan te sluiten, een nieuw vormgegeven aanpasbare headset en een draadloos bereik tot 120 meter, kunt u oproepen van uw vaste telefoon, pc en mobiele telefoon eenvoudig beheren met het intelligentste draadloze headsetsysteem op de markt. Hoe werkt het? Koop minimaal één headset uit een van de productcategorieën, stuur ons uw oude headsets terug en u ontvangt de inruilwaarde retour. Het maakt niet uit welk merk of model uw oude headset heeft - elke headset is geschikt.

 

Plantronics Cashback actie

 

Deelnemen aan de aanbieding?

  • Koop minimaal 1 draadloze actie-headsets van CS-serie of Savi 700-serie* tussen  1 september 2017 en 31 december 2017.
  • Vul de aankoopgegevens en informatie in op het onderstaande registratieformulier op deze website.
  • Eindgebruiker stuurt de oude headsets retour naar Plantronics volgens nadere instructies.
  • Alle aanvragen dienen binnen 28 dagen na aankoop volledig ingevuld te worden verzonden, aanvragen die meer dan 28 dagen na de aankoopdatum zijn ontvangen, worden afgekeurd.

Meer informatie over deze actie is terug te vinden op http://www.plantronics.com/nl/offers/

Is uw interesse gewekt om gebruik te maken van één van deze acties of om meer informatie te ontvangen van de headsets? Neem dan contact op met onze specialisten op telefoonnummer 070 307 66 00 of mail uw vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer