kantenkoppen cyberaanvallenDe krantenkoppen staan er vol van. Het aantal misdrijven waarbij cybercriminelen betrokken zijn neemt fors toe. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met cybercriminelen. Technieken waarmee systemen kunnen worden platgelegd of computers worden overgenomen, worden eenvoudiger verkrijgbaar. Steeds vaker krijgt ondernemend Nederland te maken met Ransomware. Ransomware is een chantagemethode op internet. Ransomware is een programma dat een computer (of gegevens die erop staan) blokkeert en vervolgens van de gebruiker geld vraagt om de computer weer te 'bevrijden'.

MaXXus is gecertificeerd en gespecialiseerd SonicWall partner. Sonicwall is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1991 en maakt sinds 1997 IT-beveiligingsoplossingen. Sonicwall is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare oplossingen voor netwerkomgevingen van 10 tot 1000 medewerkers en beweegt zich met name in het MKB, waar Sonicwall ook marktleider is. Sonicwall biedt producten voor Network Security, (SSL) VPN, Data security en e-Mail security. Momenteel zijn er wereldwijd maar liefst 1.000.000 netwerken die beveiligd zijn door Sonicwall appliances.

Productlijn

Sonicwall logoheeft een breed scala aan mogelijkheden in huis als het gaat om zakelijke netwerkbeveiliging. Het merk heeft een brede productlijn aan Firewalls, maar biedt daarnaast ook producten aan zoals SSL VPN appliances en e-mail/data security. MaXXus heeft onder andere voor Sonicwall producten gekozen dankzij de snelheid, stabiliteit, prijs en levensduur. Met Sonicwall bent u verzekerd van een goede, robuuste en veilige oplossing.  

TZ Series

Sonicwall TZDe Sonicwall TZ serie bevat de instapmodellen van de Sonicwall Firewalls. De serie bestaat uit drie producten die veelal in kunnen worden gezet in (klein) zakelijke omgevingen. De TZ Firewalls beveiligen kleine netwerken met Anti-Virus en Intrusion prevention maar ondersteunen ook functies als (SSL) VPN, Bandwidth Management, Zone Security en Content Filtering. Alle TZ Serie producten hebben een hoge doorvoersnelheid en zijn ook verkrijgbaar in een wireless uitvoering.

  • Complete Firewall voor kleine omgevingen
  • Anti-Virus/Spyware en Content filtering  
  • Bandwidth Management  Gebruiksvriendelijk

NSA Series

Sonicwall NSADe NSA serie biedt oplossingen voor netwerken waarin zich tot ca. 500 gebruikers bevinden. Denk hierbij aan scholen, gezondheidsinstellingen en bijvoorbeeld productiebedrijven. De NSA serie staat bekend om haar stabiliteit en performance. De producten stralen met hun brushed aluminium behuizingen dan ook niet voor niets kracht en performance uit. De NSA producten hebben allemaal multi-core processoren. De NSA appliances hebben allemaal een hoge doorvoersnelheid en kunnen veel gelijktijdige sessies aan. Dit zorgt voor optimale snelheid en stabiliteit. Daarnaast zijn de apparaten uitgerust met de nieuwste Firewall technologieën en functies. Met een Sonicwall NSA bent u verzekerd van een zeer betrouwbare beveiliging van uw netwerk.

  • Geavanceerde en stabiele appliances  
  • Volledige UTM voor midden en grote omgevingen  
  • Application Visualization

Waarom Sonicwall bij MaXXus

MaXXus kan uw organisatie informeren en adviseren omtrent de mogelijkheden die SonicWall te bieden heeft. Daarnaast staat MaXXus als gecertificeerd SonicWall partner  garant voor een goed en gedegen implementatietraject.

  • Goed, snel en specialistisch Sonicwall advies  
  • Snel een scherpe offerte krijgen  
  • Nu Managed vanaf 59,00 euro per maand*

*prijs exclusief BTW. 

Voor meer informatie neemt u contact op met één van onze specialisten op 070 307 66 00. Uiteraard kunt u ook informatie aanvragen via het informatie-aanvraag formulier of stuurt u uw vragen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer