Samsung ADe 2017-versies van de Galaxy A3 en A5 zijn de ultieme business-smartphones. De metalen 3D- glazen behuizing stralen professionele klasse uit. De Octa A53 processor geeft gebruikers alle rekenkracht die ze nodig hebben. Daarnaast zijn beide toestellen IP68 gecertificeerd, waardoor water en stof de telefoon niet binnen kunnen dringen. Enkele eigenschappen en specificaties op een rijtje:

Eenvoudig elegant; Elegantie in haar puurste vorm. Minimalistische vormgeving voor maximaal plezier. Het duurzame 3D Glass aan de achterkant en het optimale 4,7” (A3) of 5,2” (A5)  display vormen samen één opvallend naadloos design.

Mooi van alle kanten; Een design dat heerlijk in de hand ligt. De achterzijde is volledig vlak doordat de camera niet uitsteekt, waardoor deze telefoon vanuit elke hoek symmetrisch en strak oogt.

Schitterende camera; Geef je foto's die extra diepte en detaillering die ze verdienen, dankzij de krachtige 13 (A3) en 16 (A5) megapixel camera. Met de snelle, exacte autofocus leg je bijzondere momenten vast voordat ze voorbij zijn.

Krachtig genoeg voor de meest intensieve gebruiker; Laad je telefoon supersnel op zonder tijd te verliezen. Dankzij de langere levensduur van de batterij en de kortere oplaadtijd kan jij snel verder waar je mee bezig was.

Meer opslag; Evenwichtige uitvoering, weergaloze prestaties. Tot 256 GB uitbreidbaar geheugen voor extra veel multimedia voor meer flexibiliteit in het buitenland.

Goed beschermd; Met de Veilige map hou je apps en gegevens naar keuze ontoegankelijk en veilig gescheiden van de rest van de content op je toestel. Deze functie biedt ook eenmalige authenticatie zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Wit u meer informatie over de mogelijkheden die de nieuwe Samsung A-generatie kunnen bieden? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Bel ons op 070-307 66 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer