MaXXus biedt al redelijk wat jaren telefoniediensten uit de Cloud. Veel bedrijven willen gebruik maken van deze communicatie diensten, waarbij hoge investeringen het liefst tot het verleden dienen te behoren. Met een telefonie oplossing uit de Cloud is aanschaf van een dure telefooncentrale uiteindelijk niet meer aan de orde.

Maar wat mag een eindgebruiker eigenlijk verwachten van een Cloud Telefonie aanbieder? Ondertussen zijn er door de jaren heen naast ervaren aanbieders heel veel nieuwe aanbieders bijgekomen. Met het lanceren van een professionele website is het onderscheid tussen een startende of ervaren aanbieder bijna niet meer te zien. Zijn al deze partijen voldoende op de hoogte van specifieke wensen waar organisaties naar op zoek zijn? Hebben ze voldoende kennis in huis om professionele communicatie omgevingen aan te bieden en op te tuigen? Hoe wordt er gereageerd wanneer er problemen zijn en de bereikbaarheid van een organisatie te wensen over laat? Ligt dit aan het telefonie platform, de internetverbinding, het interne netwerk of misschien toch aan de SIP provider waar de telefoonnummers zijn ondergebracht?

 

vrouw telefoons chaosDe kwaliteit en beschikbaarheid van en Cloud Telefonie oplossing is afhankelijk van zeer veel factoren. Het is dus van groot belang dat een aanbieder veel kennis en kunde in huis heeft, een juist aanspreekpunt is voor klanten en deze daarnaast ook optimaal kan ondersteunen wanneer er problemen optreden in een communicatie omgeving. Enkel In dat geval kan een optimaal werkende Cloud Telefonie oplossing gegarandeerd worden. Telefonie uit de Cloud is een flexibele en toekomst vaste oplossing. Maar kies wel voor een leverancier die u van A tot Z kan ondersteunen!

 

MaXXus Communications heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de wereld van telefonie. In ons team is kennis en kunde van ruim 25 jaar telefonie ontwikkeling aanwezig. Van kabelaansluiting tot telefonie in de Cloud. Hierdoor kennen we tot in detail de techniek achter hedendaagse telefonie en online oplossingen. Ook binnen MaXXus zijn we door de jaren heen een heel stuk wijzer geworden, de meeste ervaring wordt nu eenmaal opgedaan op de werkvloer en binnen bestaande omgevingen. MaXXus treedt graag op als gesprekspartner voor uw specifieke communicatievraagstuk, U heeft een unieke onderneming die u met zorg heeft opgebouwd, daar hoort een kwalitatief hoogstaande telefonieoplossing van MaXXus bij! Interesse in een gesprek met één van onze mensen? Neem vandaag nog contact op, 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer