Plantronics ontwerpt headsets voor een breed scala van apparaten, zoals (mobiele) telefoons, laptops en PC`s. Het aanbod voegt een ruime keuze toe aan toepassingen voor talloze markten, zoals voor gebruik in kantoren, op mobiele telefoons, callcenters, - en thuisproducten. MaXXus draagt de allernieuwste oplossingen/ toepassingen bij aan de diverse producten van Plantronics.  Plantronics bevindt zich op de drempel van een nieuw tijdperk van draadloze vrijheid. Een tijdperk waar de enige grenzen bestaan uit de bereidheid verder te gaan dan wat wordt verwacht en uit het vermogen te doen wat tot nu toe nog bij niemand is opgekomen. Grenzen die Plantronics steeds opnieuw weer heeft overschreden.

Plantronics pakt uit!

Naast de al bekende 6=5 actie op de EncorePro serie vaste headsets, welke overigens reeds enige tijd loopt, heeft Plantronics ook tot eind van dit jaar de onderstaande mooie aanbiedingen toegevoegd.

Tijdelijke Prijsverlaging CS500 en Savi 700 serie headset; De CS500 serie headsets geeft de productiviteit op uw kantoor een boost! Draadloze headsets voor vaste telefoons die ideaal zijn voor gebruik binnen bedrijven. De Savi 700 serie headsets biedt daarnaast nog eens aansluitmogelijkheden voor meerdere apparaten waardoor u en uw collega`s gesprekken ongemerkt en moeiteloos kunnen beheren. Vraag een overzicht van de diverse (tijdelijke) prijswijzigingen op bij één van ozne headset specialisten op 070 307 66 00!

6=5 actie: Voyager Focus UC; Koop 6 Voyager Focus UC headsets en betaal er 5. Deze aanbieding geldt voor de Voyager Focus met en zonder basisstation.

Free headset; Koop 10 Voyager 5200 UC headsets en ontvang een Voyager Focus UC gratis

6=5 actie: Encore Pro; Koop 6 headsets uit de EncorePro serie en ontvang er 1 gratis.

Naast Plantronics hebben ook Sennheiser en Jabra aantrekkelijke acties en kortingen voor u. Neem contact op voor meer informatie op telefoonnummer 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer