Als nieuw lid binnen de Atos-Groep is Unify één van 's werelds grootste communicatiesoftware- en dienstverleningsorganisaties. Met OpenScape Business biedt Unify een zeer succesvol alles in één Unified Communications platform voor organisaties tussen de 5 en 1500 medewerkers. Unify's nieuwe OpenScape Business 'Pay As You Go' biedt een flexibele Pay Model voor het MKB. ‘Pay As You Go’ is een ‘Software Subscription License’(SSL) model waarbij de eindgebruiker op flexibele wijze maandelijks alleen betaalt voor de licenties die daadwerkelijk zijn gebruikt. Dat betekent dat er geen investering meer nodig is in software en maandelijks kan op- en afschalen of eventueel zelfs stilzetten.

OpenScape Business Pay As You Go heeft exact hetzelfde functierijke pallet aan mogelijkheden als de bekende Unify`s OpenScape Business communicatiesystemen. Bedrijven kunnen op deze wijze genieten van alle mogelijkheden die OpenScape Business biedt en dat in een maandelijks abonnementsmodel. ‘Pay As You Go’ is geschikt voor alle OpenScape Business toepassingen, van  een X- of S-systeem op locatie, een gevirtualiseerde OpenScape Business Server model tot een Hosted systeem in een datacenter. ‘Pay As You Go’ kan zelfs als uitbreiding worden ingezet op bestaande OpenScape Business systemen!  

 

Unify Pay as you go

 

OpenScape Business ‘Pay As You Go’ wordt eenvoudig geactiveerd en communiceert de gebruikte licenties naar de licentieserver die vervolgens maandelijks een factuur genereert op basis van de daadwerkelijk gebruikte licenties. Met het vrijschakelen van Pay as You GO worden ook kosteloos de ‘netwerk’ licentie, de ‘company auto-attendant’ licentie en ‘Software Support’ vrijgeschakeld voor de hele gebruiksduur van de ‘Pay As You Go’ oplossing.

Interesse in OpenScape Business ‘Pay As You Go’? bel met één van onze mensen, 070 307 66 00.  

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer