Zakelijk telefoneren en communiceren is de levensader binnen elke organisatie. MaXXus Communications biedt met MVoice Hosted telefonie oplossingen uit de cloud, nieuw, schaalbaar en flexibel. MVoice staat voor ontzorgen. Vanuit ons rijke aanbod aan mogelijkheden bieden we voor elke situatie maatwerk telefonie oplossingen. Investeren in een dure telefooncentrale is verleden tijd.

 

XelionBedrijven beter en slimmer laten werken, dat is de missie van Xelion. Ooit gestart vanuit de visie dat er veel meer uit telefonie te halen is dat tot dan toe mogelijk was. Xelion biedt in een opkomende wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van iedere organisatie. Bedrijven en hun mensen beter en slimmer laten werken en communiceren, dat is wat ons elke dag drijft om ons product verder te ontwikkelen.“

 

MVoice Hosted Compleet Efficiënt en innovatief

Waar HostedBasis en HostedUitgebreid indirect met elkaar verbonden zijn is HostedCompleet (powered by Xelion) een op zichzelf staande oplossing. HostedCompleet is een telefonie oplossing op basis van Xelion. De missie van Xelion is duidelijk en helder; “Bedrijven beter en slimmer laten werken”! Met een zeer rijke suite aan features plaatst MVoice met Xelion telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

De mobiele App, uniek in zijn soort en provider onafhankelijk!

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste pc en vast toestel is definitief voorbij. De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de unieke smartphone-app tot een ware kunst verheven. Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is zo altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom:, de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze speciale MVoice website

Xelion bellen

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer