Unify staat erom bekend hoge eisen te stellen aan bestaande en nieuw te certificeren partners. Het Unify partner programma biedt drie mogelijke levels om op te certificeren met als hoogst haalbare status de "Master" status. “Ons bestaan hangt af van onze partners”, zegt Jon Pritchard, Executive Vice President of Worldwide Channels at Unify. “Omdat we een lange termijn relatie met hen willen uitbouwen, willen we het hen gemakkelijk maken om snel hun opbrengsten te laten stijgen en hun handelsactiviteiten met Unify uit te breiden. Ons Unify partner programma stippelt een duidelijk pad uit voor partners om hun expertise uit te breiden en bijgevolg ook de meerwaarde die ze de klant kunnen aanbieden te vergroten.


Unify Partner programma
Het Unify partner programma steunt op een structuur die het niveau van expertise en specialisatie beloont en toelaat om zich zowel op basis van kernactiviteiten als van technische bekwaamheid te onderscheiden van de concurrentie. Het programma werkt met goed gestructureerde stimuleringsinitiatieven en creëert ook kansen op verhoogde rentabiliteit en versneld rendement op investering. Met vernieuwende oplossingen en een toekomstvisie zijn onze partners gewapend om elke nieuwe kans te grijpen. Vanuit het Unify OpenScape Business platform kunnen we oplossingen bieden tot ca. 1.500 gebruikers. Bovendien maakt de structuur van het programma het makkelijker om nieuwe producten en oplossingen toe te voegen.

Unify "Master OpenScape Business" certificering
MaXXus heeft onlangs diverse technische -en salescertificaten weten te behalen om de hoogst haalbare status binnen het Unify Partner programma te behouden. Een status waar het bedrijf bijzonder trots op is. Het partnerprogramma biedt MaXXus de mogelijkheid zich te manifesteren als exclusieve Unify partner binnen haar regio en zelfs ver daarbuiten. <<Certificaat>>

Unify keep it Going
Over Unify
Unify is één van ‘s werelds grootste communicatiesoftware- en dienstverleningsorganisaties. Haar oplossingen verenigen multipele netwerken, toestellen en applicaties in één gemakkelijk te gebruiken platform dat teams in staat stelt zich te engageren in betere en betekenisvolle conversaties. Het resultaat is een transformatie in de manier waarop het bedrijf communiceert en samenwerkt die gezamenlijke inspanningen kracht bijzet, het bedrijf energie geeft en business-prestaties aanzienlijk verbetert. Unify is geboren uit het DNA van Siemens en bouwt verder op de erfenis van productbetrouwbaarheid, innovatie, open standaarden en beveiliging om geïntegreerde communicatie-oplossingen te bieden aan 75% van de Global 500-bedrijven.

Promoties Unify portfolio

Als Unify Master partner kan MaXXus haar klanten diverse lopende promoties vanuit Unify bieden. Van upgrades van verouderde HiPath 3000 systemen tot OpenScape Business Software Support renewals. Benieuwd naar de promoties die voor uw organisatie gelden? Bel 070 307 66 00 en vraag naar de mogelijkheden.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer