MaXXus biedt vanuit haar dienstenportfolio Hosted telefonie oplossingen onder het label MVoice. Iedere organisatie maakt gebruik van een telefonie oplossing om te kunnen communiceren. De laatste jaren zien wij een sterke opkomst van Hosted Voice services, waarbij de telefooncentrale niet in het bedrijf zelf wordt geplaatst, maar wordt verzorgd door een server in een datacenter van een dienstverlener. De VoIP telefoontoestellen in het bedrijf communiceren over het algemeen met de (IPBX-) Server over een internet breedbandverbinding. MaXXus volgt technische ontwikkelingen op de voet en verwerkt deze in haar eigen MVoice portfolio. Onderstaand treft u een aantal highlights die zijn toegevoegd of worden toegevoegd aan het MVoice Hosted platform.

VaMo (Vast Mobiel integratie)
Met Vamo bieden we de mogelijkheid om bereikbaar te zijn op één vast nummer. Uw vaste  nummer wordt gekoppeld aan uw mobiele nummer. Met uw mobiele toestel kunt u gebruik maken van de functionaliteiten van uw vaste toestel. Vaak dient u bij VaMo oplossingen verplicht over te stappen naar een nieuwe mobiele provider. Bij MVoice is dit niet noodzakelijk. Met MVoice bieden we ook de mogelijkheid om onafhankelijk van de mobiele provider een volwaardige integratie te realiseren. Zo behoudt u als gebruiker de keuzevrijheid  en zorgt MVoice voor de functionaliteiten die uw medewerkers nodig hebben.

Integratie met CRM & Outlook
Met MVoice kunnen er koppelingen worden gerealiseerd met steeds meer CRM pakketten, zoals Exact, salesforce en Afas. Zou het niet handig zijn als u voortaan direct vanuit uw relatiebeheer of boekhoudpakket gaat bellen? Met MVoice hebben we daar een aantal standaard koppelingen voor die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een klantkaart automatisch te openen als er een gesprek binnenkomt. Daarnaast kunnen er op eenvoudige wijze gegevens uit Outlook worden geïmporteerd in uw MVoice oplossing. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen uw telefonie omgeving? Neem contact op één van onze specialisten, zij staan u graag te woord.

Denken in concepten
Binnen ons MVoice portfolio trachten we te denken in concepten. Daar MaXXus al jarenlang in veel branches actief is weten we vaak precies wat welk bedrijf in welke branche minimaal nodig heeft om optimaal te communiceren. Met MVoice bieden we steeds meer maatwerk oplossingen binnen onder andere de volgende branches;

- Onderwijs
- Gezondheidszorg
- Financiële dienstverlening
- Transport en logistiek
- Detailhandel
- Juridische dienstverlening
- Overheid en semi- overheid
- Bouw en vastgoed

MaXXus kan in veel gevallen “live” demonstraties verzorgen, ook op locatie! Bel voor meer informatie 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer