Logitech richt zich met name op de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardig te gebruiken randapparatuur voor de werkplek binnen een organisatie. Logitech startte in 1981 met de ontwikkeling van computermuizen en werd op dit gebied wereldleider. Tegenwoordig houdt het bedrijf zich ook bezig met een verder uitgebreid aanbod aan interface apparatuur rondom de zakelijke werkplek. Deze apparaten overbruggen de laatste centimeter tussen medewerker en zijn of haar computer op de werkplek. Naast de computermuis heeft Logitech haar portfolio de laatste jaren verder  uitgebreid  met kwalitatief hoogstaande producten als;  speakers, webcams en vergaderoplossingen.

Nieuw; Conference Connect video vergaderen
ConferenceCam Connect is de betaalbare oplossing voor video vergaderen en is geoptimaliseerd voor kleine werkgroepen van 1-6 deelnemers met connectiviteit voor meerdere apparaten en een vliegensvlugge set-up. Samenwerking in kleine groepen bereikt een nieuw niveau.

Enkele functionaliteiten van de ConferenceCam;

LogitechGeoptimaliseerd voor kleine groepen;

Kleine werkgroepen, van één tot zes personen, moeten ook optimaal kunnen vergaderen. Connect biedt superieure audio en video voor één-op-één gesprekken of vergaderingen met een kleine groep.

Plug-and-play;

Zowel eindgebruikers als IT-teams dragen gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Dankzij de plug-and-play functionaliteit van Connect zijn videovergaderingen zo georganiseerd, wat resulteert in minder telefoontjes naar de helpdesk.

Brede gezichtshoek;

Connect biedt een brede gezichtshoek en is daardoor ideaal voor interactie tussen meerdere mensen die tegelijk aan een vergadertafel zitten.

Draagbaar voor dagelijks gebruik;

Dankzij het lichte ontwerp kunt u Connect probleemloos meenemen naar vergaderingen binnens -of buitenshuis.

Krachtig en handig;

De stroomkabel hoeft niet mee. Met een volledig opgeladen batterij biedt Connect tot 3 uur video en 15 uur geluid.

Compatibel met de meeste VC-apps;

De kans is groot dat Connect compatibel is met wat u nu gebruikt, inclusief Skype for Business certified, Cisco Jabber, WebEx, Microsoft Lync, en dat het verbeterde integratiefuncties biedt met leden van het Logitech Collaboration Program (LCP).

Betaalbaar;

Met zijn aantrekkelijke prijskaartje van € 599,00 excl. Btw is het systeem zo betaalbaar dat u zonder lang twijfelen direct kunt overgaan tot aanschaf!

Wenst u meer informatie over Logitech videoconferentie mogelijkheden? Bel met één van onze adviseurs op 070 307 66 00. Graag komen zij bij u langs op locatie voor een demonstratie van dit fraaie product!

 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer