Een snelle zakelijke internetverbinding wordt steeds belangrijker en is vaak essentieel om medewerkers binnen een organisatie efficiënter, kwalitatiever en productiever te laten  functioneren. Uit onderzoek blijkt dat twee op de drie ondernemers zich dagelijks ergert aan traag internet op de werkvloer. De opkomst van nieuwe digitale diensten vraagt steeds meer van een bedrijfsnetwerk en de huidige bandbreedtecapaciteit. MaXXus is partner van onder andere KPN en Ziggo Zakelijk. Met deze twee betrouwbare partners en providers kunnen we bijna door heel Nederland betaalbare breedband Internetverbindingen realiseren.

Lopende acties

KPN Glasvezel, bedrijventerreinen

U kunt nog tot eind augustus profiteren van een zeer aantrekkelijk aanbieding op een KPN Zakelijk Glas verbinding, speciaal voor klanten welke gevestigd zijn op een bedrijventerrein. MaXXus kan op eenvoudige wijze controleren of een postcode en huisnummer binnen een bepaald bedrijventerrein valt om in aanmerking te komen van zeer aantrekkelijke tarieven. Wanneer u overstapt op een glasvezelverbinding van KPN of een bestaande glasvezelverbinding wilt verlengen gedurende deze actieperiode (actie loopt nog tot en met 31 augustus 2016) kunt u profiteren van een zeer aantrekkelijk aanbod. Hogere snelheden tegen een laag tarief en met een gratis managed router. Voor nieuwe klanten zijn er geen aansluitkosten. Het Zakelijk internet aanbod is nu extra aantrekkelijk bij een contractstermijn van 36 maanden:

-   50MB voor € 65,00 excl. Btw per maand

- 100MB voor € 99,00 excl. Btw per maand

Ook bij verlenging van uw huidige contract (wanneer mogelijk binnen de algemene voorwaarden van KPN) kunt u gebruik maken van deze aantrekkelijke actie tarieven.

 

Ziggo Zakelijk Connect MKB

Bij het Connect MKB portfolio van Ziggo profiteert u sinds kort van sneller internet voor dezelfde prijzen. U beschikt met een kabelverbinding van Ziggo Zakelijk over betrouwbaar en snel internet tot wel 500MB down en 40MB up. Standaard met vijf vaste IP adressen, wat tevens  ideaal is voor onze MVoice Hosted telefonie oplossingen. Bij een contract vanaf 1 jaar, heeft u geen eenmalige aansluitkosten. Wilt u weten of u gebruik kunt gaan maken van een Ziggo internetverbinding, neem dan contact op voor een postcodecheck en voor meer informatie op 070- 307 66 00.

Ziggo actie

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer