De ontwikkeling van telefoontoestellen is een proces dat al 150 jaar gaande is en nog steeds niet stilstaat. Mensen hebben altijd de behoefte gehad om op lange afstand met elkaar te kunnen communiceren. In de maatschappij van nu is de telefoon nog steeds niet weg te denken, zeker niet na de opkomst van mobiele telefoons. Ondanks dat we steeds meer integratie zien tussen vaste- en mobiele telefonie blijft er interesse in vaste -en draadloze toestellen binnen een zakelijke telefonie omgeving. Onderstaand een viertal nieuwe type toestellen geleverd door Yealink en Gigaset PRO.

 

Yealink heeft zich door de jaren heen bezig gehouden met innovaties op het gebied van zakelijke VoIP telefonie oplossingen. Yealink staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Yealink is wereldwijd één van de grootste merken op het gebied van VoIP telefoons.

 

Yealink 41PDe Yealink SIP-T40P is een feature rijke SIP telefoon welke bijdraagt aan het verbeteren van uw dagelijkse activiteiten en bedrijfsprocessen. Dit revolutionaire nieuwe ontwerp is ontworpen met in het achterhoofd Gebruikersgemak. Uitgebreide productiviteitsverhogende functies zoals PoE ondersteuning en HD geluidkwaliteit.

 

 

Yealink T49P

 De Yealink SIP-T49P een unieke VoIp telefoon met Full HD video- en HD audiokwaliteit. Dit toestel heeft 16 lijnen en is uitstekend geschikt voor veeleisende kantooromgevingen. Het 8” touchscreen is ideaal voor de bediening van het toestel en videobellen. Dankzij de HD video- en geluidskwaliteit alsmede de uitgebreide functies zoals drie- weg video conferentie, ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit, Bluetooth 4.0 technologie en USB voor lokale opname is het toestel een ware revolutionaire desktop telefoon.

 

 

Gigaset is al jaren de nummer één in Europa op het gebied van draadloze telefonie. Eén op de twee huishoudens heeft inmiddels een Gigaset telefoon thuis. Met Gigaset PRO vertaalt Gigaset de kenmerken van de consumentenmarkt naar de zakelijke markt. Gigaset PRO biedt kwaliteitsproducten  waar de zakelijke gebruiker direct van kan profiteren.

 

Gigaset SL750PRO

De Gigaset SL750H PRO is een handset die is ontworpen om de effectiviteit van uw zakelijke communicatie te versterken. Deze handset zorgt voor heldere gesprekken dankzij onze gepatenteerde HDSP™-geluidskwaliteit – HD-audio en HD-voice. De SL750H PRO is robuust en bestand tegen de ruwe randjes van het zakelijke leven. Hij is voorzien van een speciale beschermlaag die hem beschermt tegen krassen op de display, de behuizing en de toetsen.

 

 

Gigaset S650PRO

De Gigaset S650H PRO is de perfecte combinatie van klassieke mobiele telefoon en zakelijk toestel. Dankzij de glasheldere geluidskwaliteit van de handsfree-functie verlopen multitasking en het voeren van conferentiegesprekken zonder problemen. En de Bluetooth®-functie ondersteunt extra functies zoals het aansluiten van een headset en het synchroniseren van contactpersonen met uw Mac- of Windows-computer - zelfs met uw smartphone of tablet. De robuuste S650H PRO is perfect voorbereid op alle uitdagingen in de moderne zakelijke kantooromgeving. Het toestel is in hoge mate bestand tegen krassen dankzij de speciale beschermlaag die het display, de behuizing en de toetsen beschermt.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer