Ondernemend Nederland digitaliseert snel. Medewerkers zijn steeds meer verbonden met de digitale wereld binnen én buiten het bedrijf. Men werkt met meerdere apparaten tegelijk. Denk hierbij onder andere aan computers, tablets en smartphones. Online werken en het eenvoudig digitaal verzamelen en verwerken van gegevens zorgt ervoor dat medewerkers steeds beter hun functie kunnen uitoefenen.   Om bovengenoemde te bewerkstelligen is wel een betrouwbare breedband internetverbinding nodig. Een internetverbinding die bedrijfsprocessen ongestoord laat verlopen en die net zo snel en toegankelijk is als medewerkers thuis gewend zijn.

 

digitale toekomstDigitale bereikbaarheid wordt steeds belangrijker voor ondernemers. De komst van nieuwe digitale diensten vraagt steeds meer van uw bedrijfsnetwerk en uw huidige   bandbreedtecapaciteit. Door de toenemende digitalisering en hiermee de vraag naar meer bandbreedte kan uw huidige verbinding overbelast raken. MaXXus is partner van onder andere KPN en Ziggo Zakelijk.  Met deze twee betrouwbare partners en providers kunnen we bijna door heel Nederland betaalbare breedband Internetverbindingen realiseren.

 

Via Ziggo Zakelijk leveren we spraak- en datadiensten over het eigen Ziggo Zakelijk glasvezel – kabelnetwerk. Gegarandeerde kwaliteit, grote capaciteit en voordelige tarieven.

Met Zakelijk Glas van KPN wordt uw organisatie aangesloten op een betrouwbaar glasvezelnetwerk van KPN. U kunt op basis van deze hoogwaardige glasvezelverbinding invulling geven aan uw zakelijke behoeften en met de mogelijkheid door te groeien naar een razendsnelle bandbreedte. De fiberdiensten van KPN bieden betrouwbaar en veilig symmetrische bandbreedte voor bedrijven waarvoor een internetverbinding in de core van hun business zit.


Zowel Ziggo Zakelijk als KPN heeft lopende acties om tegen gereduceerde tarieven over te stappen naar een breedband internetverbinding. Vraag onze gespecialiseerde medewerkers naar de mogelijkheden op uw locatie. Bel vandaag nog met 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer