Begin April heeft Unify haar Internationale Partner Conference 2016 gehouden, dit keer in Barcelona. MaXXus was daarbij aanwezig en heeft een aantal zeer interessante  promoties en ontwikkelingen gespot! Met deze nieuwe ontwikkelingen en fraaie promoties vanuit het Unify productportfolio verwacht MaXXus een nog positievere bijdrage te leveren tot het verbeteren van zakelijke communicatiestromen en telefonische bereikbaarheid van haar klanten!

Nog onder het fabricaat Siemens Enterprise Communications zijn er de afgelopen decennia `s  zeer veel telefoonsystemen geïmplementeerd en geïnstalleerd binnen het MKB, maar zeker ook in het Large Enterprise Segment. Ontwikkelingen binnen het productportfolio van Unify (voorheen Siemens) zijn in een stroomversnelling geraakt de laatste jaren. Van Siemens HiPath naar Siemens OpenScape Office tot het huidige Unify OpenScape Business communicatie platform.

 

OpenScape Business

 

De Openscape Business (OSB) is een succesvol alles in één Unified Communications platform voor het MKB. De OSB is zo succesvol dat met lancering van Versie 2 het aantal gebruikers voor de virtuele softwarematige variant, is vergroot van 500 naar 1500. Naast het vergroten van aantal gebruikers is de licentie structuur vereenvoudigd, met als voordeel dat (aangekochte) licenties breed inzetbaar zijn. Unify biedt haar trouwe en gewaardeerde Siemens Hicom, Hipath en OpenScape Office gebruikers   graag de mogelijkheid om tegen zeer gereduceerde tarieven up te graden en over te stappen naar OpenScape Business. Deze upgrade actie loopt tot 30 september 2016!

Bent u nog in bezit van een ouder Siemens telefoonsysteem? Vraag dan naar de scherpe upgrade mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 070 307 66 00, via de website http://www.maxxus.nl/informatie-aanvraag of via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ps, ook voor klanten die niet in aanmerking komen voor scherpe Unify upgrade promoties heeft MaXXus mogelijkheden om tegen scherpe tarieven over te stappen naar een OpenScape Business communicatie omgeving!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer