Bij ANWB staat de klantervaring centraal bij de vele gesprekken die de medewerkers dagelijks voeren op de ANWB Alarmcentrale. Dat een tevreden en ontspannen medewerker daar aan bijdraagt beseft ANWB zich terdege. Dit is mede waarom de ANWB reeds jaren naar tevredenheid gebruik maakt van de headsets van Plantronics. MaXXus staat hierin ANWB bij met een gedegen advies. Op uitnodiging van Plantronics en mede mogelijk gemaakt door Exertis Go Connect , Plantronics distributeur van het eerste uur, zijn Ron Raaphorst en Brenda van Dura samen met een aantal afgevaardigden van ANWB op 17 maart in het vliegtuig gestapt naar Engeland , alwaar zich het Europese hoofdkantoor van Plantronics op 1,5 uur rijden van Londen bevindt. Na een prima vlucht en door de taxi afgezet te zijn bij het Swindon Marriot Hotel, heeft het 8-koppige gezelschap een gezellig avondprogramma doorlopen.

 

18 maart

SwindonNa een verzorgd intercontinentaal ontbijt en check- out stond de taxi al klaar om op weg te gaan naar het Plantronics European Headoffice alwaar een interessant programma was samengesteld. Dit kantoor en Customer Interaction centre is als één van de eerste kantoren binnen Europa ingericht volgens het Smarter Working principe. Hier verwelkomd door Richard Kenny, Head of Global Contact Centre Marketing met een interessante presentatie over Customer Interaction, gevolgd door een presentatie van Daniele Andriolo, Manager of Global Facilities & Workplace over het tot stand komen van het nieuwe kantoor en Customer Interaction Centre ontstaan uit het streven een effectievere werkomgeving te creëren, waarin de werknemers zich comfortabel voelen en productiever kunnen zijn.

 

In het nieuwe kantoor heeft Plantronics een akoestisch ontwerp met verschillende zones geïntroduceerd. Hierdoor zijn essentiële nieuwe typen kantoorruimten gerealiseerd die focussen op de mogelijkheid; te concentreren, voor geconcentreerd en individueel werk; samen te werken, voor groepssessies; te communiceren met anderen, virtueel of face-to-face; en voor contemplatie, om de batterij weer op de laden en energie op te doen. Speciale aandacht is besteed aan akoestiek, een van de meest storende factoren op een werkvloer en in een contact center. Om het geluid tot een minimum te beperken, is het ABC van ruimte-akoestiek gebruikt. Deze bestaat uit: absorptie, blokkeren en camoufleren. Panelen en textiel absorberen geluid om de omgeving stil te maken. De verschillende geïnstalleerde afweermechanismen, zoals geluidsbarrières, voorkomen dat het geluid zich voortzet. Ten slotte bestaat camoufleren uit de productie van antigeluid waarmee galm en geluiden die door het hele kantoor anders hoorbaar zouden zijn, worden gemaskeerd. Tijdens de Office Tour kon men dit zelf ervaren.

 

Swindon 2Na een voortreffelijke lunch stond de Engineering Tour op het programma, geleid door Simon Goddard, Director Engineering EMEA, waar onder andere de techniek Noice Canceling centraal stond en men zelfs in het Lab in een geluidsdichte ruimte kon ervaren hoe belangrijk een goede akoestiek is. Uitgerust met het boek The Smarter Working Manifesto en een hoop interessante en in de eigen omgeving toepasbare informatie kon weer worden ingestapt in de taxi, richting London Heathrow met een korte tussenstop in Windsor om nog een glimp op te vangen van het indrukwekkende Windsor Castle. Uiteraard kon Engeland niet verlaten worden zonder een Engelse Maaltijd. Fish and Chips was dan ook goed vertegenwoordigd op de bestellijst van de serveerster. Na een wederom goede vlucht mocht iedereen een schitterend BackBeat Fit in ontvangst nemen uit de handen van Freddy Korte, Corporate Accountmanager van Plantronics en nam men afscheid van elkaar.

 

Het was een erg geslaagd en zeer nuttig bezoek, wat ook bevestigt dat een goed contact met je klant de basis is van een goede vertrouwensrelatie. Of dit nu de relatie is tussen eindklant, Leverancier, Distributeur of Fabrikant. Graag bedanken wij Plantronics en Exertis Go Connect en onze zeer gewaardeerde klant ANWB voor deze ervaring.

 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer