In onze nieuwsupdate van februari jl. hebben we al aandacht besteed aan ons meest verkochte mobiele abonnement, Telfort Zakelijk OpMaat 2010. Het portfolio van dit meest verkochte abonnement is vernieuwd. Dit groepsabonnement speciaal voor het midden-en kleinbedrijf (MKB) voldoet helemaal aan de wensen van u in deze tijd. Dit betekent dat naast de minutenbundels nu ook de internetbundels gedeeld kunnen worden met meerdere collega’s en er grotere internetbundels beschikbaar zijn. Wat wel blijft is dat dit abonnement helemaal op maat voor iedere medewerker samen te stellen is en uiteraard bent u altijd bereikbaar op het betrouwbare netwerk van KPN.

Het vernieuwde Zakelijk OpMaat 2016 van Telfort bouwt verder op de basis van het bestaande abonnement. Zoals de zakelijke klanten gewend zijn wordt de eenvoudige opbouw behouden. Het vernieuwen van deze bundel, door grotere, deelbaar en langer houdbare bundels te introduceren, maakt de kans veel kleiner om kosten te maken buiten de bundel. Bovendien is bellen met collega’s veel voordeliger geworden.

Voor iedereen werknemer wordt er een standaard basisabonnement afgesloten. Wanneer men belt met dit abonnement of internet gebruikt worden de standaardtarieven in rekening gebracht. Daarna begint het personaliseren en stapelen van het abonnement: minutenbundels, internetbundels, buitenlandbundels of een toestelbundel, de keuze is aan de klant zelf. Tevens ontvang de klant altijd onbeperkt sms bij een minutenbundel of Onbeperkt Bellen.

Telfort ZOM 2016

 “Als ondernemer wil je ondernemen, dus je wilt je geen zorgen maken over je mobiele telefonie”

Reinier Hendriks, Algemeen Directeur van Telfort Zakelijk, over het nieuwe Zakelijk OpMaat: “Ondernemen kost veel tijd, dus je wilt je geen zorgen maken over mobiele telefonie. Dat moet gewoon werken, wanneer het nodig is. Met Zakelijk OpMaat bieden we een mobiele oplossing voor het midden- en kleinbedrijf; of je nou kiest voor internetbundels delen met collega’s, onbeperkt bellen met collega’s of internetten in het buitenland – het kan allemaal. Heb je al je minuten opgebeld en je collega’s nog niet? Dan bel je gewoon verder vanuit hun bundel, zonder extra kosten. En dat geldt ook voor internetgebruik. Met het vernieuwen van Zakelijk OpMaat maakt Telfort Zakelijk de toekomst van ondernemers nog een stukje gemakkelijker en voordeliger!” 

Bekijk hier de folder van Telfort Zakelijk OpMaat 2016. Interesse? Bel voor meer informatie met MaXXus op 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer