Perfectie op alle fronten. Klantverwachtingen nemen toe en gesprekken waren nog nooit zo complex, waardoor uw medewerkers headsets nodig hebben waarmee ze zich kunnen blijven focussen op de interactie met de klant. Comfortabeler, krachtiger en betrouwbaarder, dat zijn de nieuwe EncorePro 510- en 520-headsets. Plantronics populairste headsets voor over het hoofd hebben een geavanceerd ontwerp en worden nu geleverd met een reeks tactiele functies voor een betere audio-ervaring, de hele dag lang.

Voel het verschil

De nieuwe HW510- en HW520-headsets zijn zo licht dat gebruikers niet eens merken dat ze hem op hebben. Zachtere, luxe oorkussens bieden gebruikers - die de hele dag beschikbaar moeten zijn - een nieuwe dimensie qua comfort. De handige QuickDisconnect-functie maakt het voor gebruikers mogelijk om zonder gedoe hun bureau te verlaten om even de benen te strekken.

Headset actie

Mis niets

Helder geluid is van essentieel belang voor betere interacties met klanten. Dankzij de tactiele en visuele feedback op de HW510- en HW520-headsets wordt het voor gebruikers zeer eenvoudig de optimale microfoonpositie te vinden. De allernieuwste aanpasbare microfoon filtert ook achtergrondgeluiden weg. Het resultaat: alles is duidelijk te verstaan en bellers hoeven hun woorden niet meer te herhalen. Met standaard breedbandaudio en SoundGuard™-technologie zorgen de HW510- en HW520-headsets ook voor duidelijkere gesprekken en zijn medewerkers beschermd tegen geluidspieken.

Vertrouw op een robuust ontwerp

Elke dag gedurende de gehele dag een headset dragen, kan zijn tol eisen. Dankzij de verwerking van metaal in het ontwerp zijn de HW510 en HW520 robuuster dan andere headsets. Een flexibele microfoon uit één stuk betekent dat er niets kan afbreken en de met lasertechniek gelaste constructie zorgt voor stevigere verbindingen tussen de headset en de hoofdbeugel. Hierdoor bespaart u op de periodieke vervangingskosten.

Deze actie is geldig gedurende de maand maart en zolang de voorraad strekt! Heeft u interesse in deze actie of wilt u meer informatie over andere lopende acties? Neem vandaag nog contact op met één van onze headsetspecialisten op 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer