Hackers 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Februari jl. lieten diverse media weten dat veel VoIP telefoons, welke worden gebruikt in de zakelijke markt, zeer eenvoudig te hacken zijn. Dat bleek uit onderzoek van beveiligingsexpert Paul Moore. Het gaat hierbij om telefonieoplossingen die gebruik maken van het internet om te kunnen bellen. Dat laat echter ook de deur openstaan voor aanvallen van buitenaf, zeker omdat de meeste organisaties het nalaten om het systeem te beveiligen. 

Hackers kunnen simpelweg binnendringen op uw telefonieoplossing wanneer deze niet goed beveiligd is. Met alle ontwikkelingen en steeds weer nieuwe technologieën is er nog steeds extra aandacht nodig voor de beveiliging van uw telefonie oplossing. Hackers liggen op de loer en breken op afstand in op uw oplossing en zorgen ervoor dat u torenhoge kosten maakt. Het aantal gedupeerden neemt helaas sterk toe.

De telefonie oplossingen die MaXXus levert zijn Hackers Proof en zodoende prima beveiligd. Al onze MVoice Hosted diensten zijn dusdanig ingeregeld dat we hackers altijd een stap voor zijn. Onze oplossingen werken Simpel, overzichtelijk, snel en bovenal veilig!

Cybercriminelen struinen continu het internet en telefoonaansluitingen af op zoek naar mogelijkheden om aansluitingen door te schakelen naar dure betaalnummers. Doordat deze betaalnummers in het bezit van de aanvallers zijn levert elke belminuut een hoop geld op. Heeft u twijfels of uw telefonieoplossing wel voldoende beveiligd is, dan kan MaXXus een eenvoudige sitecheck voor u organiseren. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden en voorwaarden bel ons op 070 307 66 00!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer