Eind 2015 hebben we een nieuwbericht op onze website geplaatst over de aangekondigde overname van Unify door Atos. Afgelopen week is onderstaande persbericht uitgegaan met betrekking tot de definitief afgeronde overname van Unify door Atos.

“Met veel genoegen laten we u weten dat Atos de overname van Unify heeft afgerond. We heten Unify van harte welkom als nieuwste lid van de Atos-groep. U kunt het Engelse persbericht hier lezen.

Met deze overname creëert Atos een uniek totaalaanbod voor geïntegreerde communicatie en samenwerking met realtime mogelijkheden. De samenvoeging van beide bedrijven zal een positief effect hebben op het gebruik van sociaal media, digitale transformatie en bedrijfsresultaten van onze klanten.

We beschouwen deze overname als een toegevoegde waarde voor zowel beide bedrijven als onze klanten. Samen met Unify overbrugt Atos de kloof tussen samenwerkingsoplossingen en IT-services. Dankzij de schaalvergroting en -verbreding van eersteklasdiensten kunnen we onze klanten nog meer waar voor hun geld bieden. Kortom, in Atos vindt u een betrouwbare partner die al uw communicatiebehoeften verzorgt en uw digitale transformatie van begin tot eind in goede banen leidt. Door samen te werken hebben Atos en Unify reeds verschillende opportuniteiten van aanvullende en gezamenlijke offertes geïdentificeerd en dit door het aanwenden van hun respectievelijke bekwaamheden.

Klanten van Atos en Unify profiteren van de complete waaier aan mogelijkheden van één van ’s wereld grootste bedrijven op het gebied van IT-services. Atos biedt big data-, beveiligings- en systeemintegratieoplossingen, managed- en professionele services, ontwerpen voor oplossingen en cloud mogelijkheden die in het datacenter van Atos worden uitgevoerd. Dit hele aanbod kan nu worden samengevoegd met de grote verscheidenheid aan mogelijkheden van OpenScape en Circuit, de toonaangevende geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsoplossingen van Unify. Deze samenwerking kan met recht een baanbrekende innovatie worden genoemd die de samenwerking binnen teams een nieuwe dimensie geeft en de bedrijfsresultaten optimaliseert”

MaXXus heeft de hoogst haalbare Master status binnen het Unify Partner programma. Een status waar het bedrijf bijzonder trots op is. Het partnerprogramma biedt MaXXus de mogelijkheid zich te manifesteren als exclusieve Unify partner binnen haar regio en zelfs ver daarbuiten.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer