Zakelijk Opmaat van Telfort is één van de meest verkochte mobiele abonnementen op onze mobiele afdeling binnen MaXXus. Voor organisaties met twee of meer mobiele aansluitingen is er Zakelijk Opmaat van Telfort. Met dit abonnement delen collega’s belminuten uit voordelige bedrijfsbundels, zo profiteert u als organisatie met het hele bedrijf van korting. Met de extra bundels, zoals collega’s Onderling, Surf & Mail 3GB of een internet Maandbundel EU, is elk abonnement gemakkelijk aan te passen naar de persoonlijke wensen van u en uw medewerkers.

Met Telfort Zakelijk op Maat belt u via het kwaliteitsnetwerk van KPN, zo bent u en uw medewerkers altijd bereikbaar, en dan nog eens supervoordelig!

Telfort

 

Af te sluiten Telfort mobiele bundels:

Nederland Onderling, Wordt er binnen uw organisatie veel gebeld in Nederland? Kies dan voor Nederland onderling. Hiermee belt u onbeperkt naar alle mobiele en vaste telefoonnummers binnen Nederland.

Collega’s Onderling, Wanneer de collega’s onderling veel bellen is deze bundel de ideale oplossing in uw organisatie. Met deze bundel kunnen collega’s onbeperkt met elkaar bellen.

Surf & Mail, Voordelig en snel internet op de mobiele telefoons van uw medewerkers? Met surf & Mail van Telfort kunnen uw medewerkers overal e-mailen en internetten. U kunt kiezen uit de bundels van 1 GB en 3GB.

Internet Versneller 4G, Snel internet nodig met supersnel 4G? Met 4G kunt u altijd en overal in heel Nederland moeiteloos beeldbellen, streamen, uploaden en downloaden, bestanden delen en nog veel meer.

Internet Maandbundel EU / Bel maandbundel EU, De bundel voor als u of uw medewerkers in het buitenland verblijven. Deze bundel is geldig in 38 landen en heeft een zeer voordelig tarief.

Telfort Onderling, Telfort Onderling is de perfecte oplossing als u veel met andere Telfort gebruikers belt. Met deze bundel belt u onbeperkt op het Telfort netwerk naar uw medewerkers, collega’s en anderen.

SMS bundel 100, Deze bundel is de oplossing als u af en toe een sms verstuurd binnen Nederland.

Nederland SMS, Hiermee smst u onbeperkt in Nederland.

 

Bent u nieuwsgierig of uw zakelijk abonnement met bijbehorende kosten nog wel goed bij uw organisatie past? MaXXus Mobiel biedt u een gratis en vrijblijvende scan op uw mobiele verbruik, uiteraard vergezeld met een eventueel advies om uw mobiele telefonie contract te optimaliseren.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer