MaXXus laat regelmatig een klant, leverancier of fabrikant aan het woord over een oplevering en/of samenwerking tussen beide partijen.

Saton Optiek is al jarenlang het adres voor oogwelness, oogzorg, de beste glazen en de mooiste collectie zonnebrillen en monturen. Saton staat voor kwaliteit en vakmanschap. Hierbij gingen de ambities van familie Saton en haar medewerkers hand-in-hand. Met het stijgen van het aantal werknemers, steeg ook het aantal filialen. De filialen zijn gevestigd in Amsterdam, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en de nieuwste vestiging Graafstal Optiek in Wassenaar.

Alle winkels hebben hun eigen identiteit, maar herkenbaar voorzien van Saton Optiek kenmerken: uitnodigend, eigentijds, mooie producten, persoonlijke service, aandacht voor de klant en een zeer compleet assortiment op het gebied van zichtoplossingen. Meer informatie over Saton optiek kunt u vinden op de website www.satonoptiek.nl.

MaXXus heeft onlangs een geheel nieuw MVoice Hosted telefonieoplossing uit de Cloud opgeleverd bij alle vestigingen van Saton Optiek. De heer Michel Zaat, operationeel Directeur heeft voor MaXXus de onderstaande referentie geschreven.

“Na advies van MaXXus over onze telefonie hebben we de overstap gemaakt naar bellen uit de cloud. MaXXus heeft hierbij Saton volledig ontzorgd door een inventarisatie te doen bij alle verschillende locaties en het projectmanagement op zich te nemen. Het resultaat is dat we nu tegen lagere kosten een betere infrastructuur hebben, die we ook nog eens voor een groot deel zelf kunnen beheren. De komende tijd gaan we ons verder verdiepen in het telefoonverkeer, doordat we nu ook beter inzicht hierin hebben.

De mensen van MaXXus weten waar ze het over hebben. Dit kunnen ze ook goed duidelijk maken aan niet techneuten, wel zo prettig als je zelf telefonie ziet als middel en niet als doel.”

  

   Michel Zaat, Operationeel Directeur Saton Optiek

Saton

  

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer