Eind 2015 is MaXXus toegetreden tot SCOPO. SCOPO is een inkoopcollectief die met name actief is binnen de regio Haaglanden en waar ondernemers zich thuis voelen. SCOPO zorgt ervoor dat u veel geld kunt besparen terwijl u daarnaast veel meer tijd overhoudt voor uw echte werk. SCOPO bedingt kortingen, onderhandelt over contracten, regelt de invoering en sluit voor u de deal.

MaXXus is één van de negen Haagse ondernemers die met plezier en middels een nauwe samenwerking voor u besparingen kan realiseren die u wenst. MaXXus speelt een grote in het adviseren en besparen op telefonieoplossingen, vast, mobiel en infrastructuur. Kijk voor meer informatie over onze oplossingen op onze website.

SCOPO is een mooi inkoopinitiatief van René Bos en Steven Visee. SCOPO staat nergens voor, het betekent niets en is geen afkorting. Maar zoals de website vermeld: Het bekt lekker en het is wel een begrip in de wereld van tijd- en geldbesparing.

De aanpak van SCOPO is eenvoudig: U belt of mailt, SCOPO geeft opvolging, stelt zich voor, drinkt een kop koffie en legt uit wat ze doet. SCOPO brengt een aanbod uit met mogelijk te behalen besparingen en gaat weer richting de zaak. U hoeft dus maar één uurtje vrij te maken om uiteindelijk te kunnen besparen. Alles wordt goedkoper en gemakkelijker. Geen dikke rapporten, lange telefoongesprekken of dure benamingen en woorden, SCOPO komt snel ter zake, net zoals MaXXus. Deze besparingen kunt u via een abonnement van drie, zes of negen scans per jaar realiseren. U heeft geen contract, dus geen automatische verlenging maar u bespaart wel 10% op uw indirecte kosten en 10% op uw werktijd. De 20% die SCOPO voor u bespaart, geeft aan dat SCOPO de kampioen kosten- en tijdbesparing in de regio Haaglanden zijn. U kiest zelf een abonnement. Hoe meer kostensoorten u laat scannen, hoe meer u kunt besparen.

SCOPO

U kiest zelf uit waarvan u een scan wilt laten maken: Telecom, afvalverwerking, automatisering, drukwerk en mailing, energievoorziening, webhosting, post- en pakketverwerking, verzekeringen en/of juridische ondersteuning.

Bent u een ondernemer die wilt besparen en geen rompslomp wilt rondom indirecte kosten voor bijvoorbeeld uw telefonie? Dan kan MaXXus, via SCOPO u helpen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken kunt u contact opnemen met SCOPO-collectief, 070 820 98 39 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer