Een nieuw jaar, een voortzetting van een prettige samenwerking of een start van een nieuwe samenwerking. Een jaar vol technologische ontwikkelingen, kwalitatief hoogstaande oplossingen en serviceverlening zoals u die gewend bent of misschien zelfs nog beter! MaXXus wenst u een heel mooi, gezond en economisch voortvarend jaar, met een goede communicatie omgeving als uitgangspunt.

De medewerkers van MaXXus Communications hebben de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van telefonie, wat wij ook zeker in 2016 voort willen zetten. In ons team is de kennis en kunde van ruim 25 jaar telefonie ontwikkeling aanwezig en deze kennis hebben we dagelijks keihard nodig. Ooit in een ver verleden gestart met onder andere Siemens telefoonsystemen uit de Saturn en Hicom productlijn, waarop analoge lijnen werden aangesloten. Na analoog volgde al snel ISDN netlijnen en niet veel later konden we ADSL internetverbindingen toevoegen aan deze bestaande infrastructuur. Nu, meer dan 20 jaar verder, adviseert en implementeert MaXXus de meest moderne en hedendaagse telefonieoplossingen, zoals Openscape Business van Unify (voorheen Siemens) en onze MVoice Hosted oplossingen op bestaande of nieuwe xDSL-, kabel- of glasvezelverbindingen.

Het opgebouwde kennisniveau zorgt er mede voor dat we verder zijn dan onze concurrentie, maakt ons zeer flexibel en geeft ons de handvatten om maatwerkoplossingen voor u te kunnen realiseren. Een oplossing gebaseerd op de doelstellingen van uw onderneming, uw organisatiestructuur en -cultuur en de eventueel al aanwezige telefonieoplossingen. Een standaard telefonieoplossing is leuk, maar een goede organisatie is alles behalve standaard.

Door goed en aandachtig te luisteren en onze kennis en kunde optimaal in te zetten, realiseren we de juiste telefonieoplossing voor uw communicatievraagstuk. De voordelen zijn dat u geen verrassingen achteraf heeft, de kosten zijn duidelijk en u kunt zorgeloos genieten van uw nieuwe oplossing.

U heeft een unieke organisatie die u met zorg heeft opgebouwd. Hier hoort een kwalitatief hoogstaande telefonieoplossing van MaXXus bij.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer