Op 3 november heeft Atos zijn intentie aangekondigd om Unify over te nemen. Dit project is nog onderhevig aan goedkeuring volgens de regelgeving ter zake. Atos, een internationale marktleider in digital services, bedient een wereldwijd klantenbestand van Consulting en Systems Integration services, Managed Services & BPO,Cloud operations, Big Data & Cyber-security oplossingen, alsook transactiediensten. Met een jaarlijkse omzet in 2014 van € 11Miljard en 93.000 medewerkers in 72 landen, is Atos wereldleider in IT Services.
 
Wij geloven erin dat de combinatie Atos en Unify een belangrijke bouwsteen zal vormen in de digitale transformatie van vele organisaties. Beide bedrijven erkennen reeds geruime tijd de evolutie die de communicatie industrie doormaakt – de transformatie van hardware naar software, de impact van cloud en big data, en de mobiliteitsvereisten eigen aan de nieuwe manier van werken. Gezien de digitale transformatie meer en meer data centrische workflows en businessmodellen vereist, zal de nood aan geïntegreerde communicatiediensten sterk toenemen. Met dit overname project zullen beide bedrijven een nog grotere waarde kunnen bieden aan klanten en partners en dit door een grotere schaalbaarheid in belangrijke markten, uitgebreidere keuze aan “world-class” diensten en toegang tot het wereldwijde klantenbestand en partner ecosysteem van Atos.

Atos is een zeer dynamisch bedrijf dat de afgelopen 6 jaar zijn grootte en omzet, zonder schulden, heeft verdubbeld, bewezen door een excellent traject van integratieprojecten (bijv. integratie van de Siemens afdeling IT Solutions & Services in 2011, overname van een Europese IT speler, Bull, in 2014 & de integratie van de IT outsourcing activiteiten van Xerox eind 2015).

Atos en Unify zullen de komende maanden samenwerken aan dit veelbelovend project en verwachten dat deze transactie kan worden afgerond begin 2016."

 
Hoogachtend,

Dean Douglas
CEO

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer