ziggo innovatie prijsWoensdag 11 november vond in de Veerensmederij te Amersfoort hét `Get Energized’ Ziggo Partnerevent plaats. Een energiek event vol inspirerende sprekers. Tijdens dit jaarlijks terugkerende Partnerevent worden de felbegeerde Partner Awards uitgereikt. Onderstaand de 4 categorieën waarin een award te verdienen is;

1. Snelst groeiende Business Partner

2. Snelst groeiende Integratie Partner

3. De meest innovatieve Partner

4. De meest succesvolle partner

Na het winnen van de Award “snelst groeiende Integratie Partner 2014” is MaXXus dit jaar gekozen tot de meest innovatieve Ziggo partner van 2015. Een Prijs waar we uiteraard enorm trots op zijn!

Vanuit het MVoice dienstenportfolio worden verschillende custom made oplossingen ontwikkeld en worden er cloud telefonie oplossingen geboden voor zo goed als alle bedrijven, organisaties en instellingen binnen Nederland.

MaXXus is trots op het partnership dat er reeds jaren is met Ziggo Zakelijk. Samen met Ziggo heeft MaXXus haar krachten gebundeld om eindgebruikers nog beter van dienst te zijn. MaXXus en Ziggo Zakelijk staan voor haar klanten klaar met mooie oplossingen, zodat ze ongestoord en prettig kunnen ondernemen!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer