Yealink introduceert een nieuw innovatief 1080p full-HD video-conferencing-systeem speciaal ontworpen voor gebruik binnen het MKB, maar zeker ook inzetbaar binnen Large Enterprise organisaties cq instellingen. This system supports a H.323 and SIP dual protocol to ensure good compatibility with mainstream video conferencing systems.

De innovatieve VC serie van Yealink biedt Full HD video-conferencing functies die speciaal zijn ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Ontdek de perfecte balans tussen hoge kwaliteit, gebruikersgemak en een vriendelijke prijs!

 

Yealink VC120 Phone

Yealink Video
De Yealink VC120 Phone is ontwikkeld om te voorzien in gebruikersgemak, hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Het is de meest recente innovatie 1080p full-HF video conferentieoplossing voor uw organisatie. Door een intelligente firewall instelling kunt u deze conferentieoplossing door middel van Plug & Play aansluiten bij u op locatie. U profiteert van de 3 ingebouwde microfoons, full-duplex-technologie en akoestische echo canceling, waardoor het geluid kraakhelder is tijdens de conferentie. Uw stem wordt tot een maximum van 3 meter opgepikt. Wanneer de conferentieruimte groter is kunt u de Yealink CP860 uitbreiden met twee microfoons. Deze zijn eenvoudig aan te sluiten en vergroten de mogelijkheden van deze conferentieoplossing. Het conferentietoestel beschikt over USB recording. Door het inpluggen van een USB stick kunt u gesprekken opnemen, handig als u bepaalde passages uit de vergadering nogmaals wilt beluisteren.

 

 

Yealink VC400 Phone

Yealink Video VCS400

  

De Yealink VC400 is het perfecte innovatie 1080P full-HD video conferentie systeem, speciaal ontworpen voor het gebruik binnen uw organisatie op het hoofdkantoor. Dit systeem ondersteunt H.323 en SIP protocol om verzekerd te zijn van een goede compatibiliteit met de reguliere bestaande video conferentie systemen.  Dit systeem is voorzien van een 18x optische PTZ camera. Hij ondersteunt weergave op 2 schermen, net als de VC120. U kunt maximaal met 4 locatie tegelijkertijd een conferentie voeren en er is een mogelijkheid tot USB opname.

 

 

Meer weten of interesse in een demonstratie? Neem contact op met één van onze adviseurs op nummer 070 307 66 00.

Ps, ook goed in te zetten in uw huidige of toekomstige (MVoice) cloud telefonie omgeving!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer