Met Zakelijk Glas van KPN wordt uw organisatie aangesloten op een betrouwbaar glasvezelnetwerk van KPN. U kunt op basis van deze hoogwaardige glasvezelverbinding invulling geven aan uw zakelijke behoeften en met de mogelijkheid door te groeien naar een razendsnelle bandbreedte. De fiberdiensten van KPN bieden betrouwbaar en veilig symmetrische bandbreedte voor bedrijven waarvoor een internetverbinding in de core van hun business zit.

 

20151007 KPN 30procent

 

Wanneer u binnen de actieperiode van 1 oktober t/m 31 december 2015 besluit om over te stappen naar Zakelijk Glasvezel of Ethernet over koper van KPN, ontvang u 30% (extra) korting op de eenmalige aansluitkosten.

Het actieaanbod is van toepassing op diverse diensten van het glasvezelportfolio. De korting wordt gestapeld op de reeds bestaande kortingen. Dit betekend dat u bijvoorbeeld bij een vijfjarig contract voor Zakelijk Glas Stedelijk maar liefst 70% korting ontvangt met een maximum van € 5000,00.

 

Met een breedband internetverbinding kunt u ook redelijk eenvoudig uw zakelijk telefonieverkeer routeren over deze verbinding (telefoneren uit de cloud). MaXXus biedt vanuit haar MVoice portfolio voor iedere gebruiker interessante telefonie oplossingen en mogelijkheden. Met MVoice willen we mensen, bedrijven, organisaties ontzorgen.

Bel voor meer informatie naar 070 307 66 66.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer