Samen met verschillende partners worden er momenteel tests uitgevoerd op het nieuwe MVoice Basis Hosted platform. Deze tests verlopen naar volle tevredenheid. Ook MVoice Nummers is onderdeel van de aanstaande migratie. In de maanden september en oktober zal het MVoice basis platform gemigreerd worden naar een nog robuuster en functierijker VoIP-Platform. Deze upgrade word uitgevoerd door Ziggo Zakelijk en zal uw organisatie meer nieuwe mogelijkheden bieden om toekomstgericht te groeien.

De migratie wordt uitgevoerd in onderstaande twee stappen:

  • 1 september 2015 voorbereidende werkzaamheden op het platform door het plaatsen van een Session Border Controller (SBC). Deze SBC heeft andere IP-adressen dan het huidige platform.
  • 15 oktober 2015 zal  het vernieuwde MVoice Basis platform “live” gezet worden.

Alle huidige beschikbare functionaliteiten binnen ons MVoice dienstenportfolio blijven onveranderd. Voor klanten die bellen via een internet verbinding van MaXXus (MVoice) is het niet nodig om actie te ondernemen, wij regelen de gehele migratie voor u.

Klanten die bellen via een internet verbinding die niet door MVoice wordt beheerd, dienen voor 1 september aan hun netwerk beheerder te vragen om twee nieuwe IP adressen (indien nodig) toe te voegen aan de access control list (ACL).

Via onze servicedesk op nummer 070 307 66 88 of via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  kunt u deze IP adressen opvragen.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer