Sennheiser 70 jaar

The Pursuit of Perfect Sound

De naam Sennheiser staat al decennialang voor producten van hoge kwaliteit, “echt” geluid en vele innovaties die een nieuwe standaard hebben gezet voor audiotechniek. Dit jaar viert de audiospecialist haar 70-jarig bestaan. Het bedrijf is nog steeds in bezit van de familie, en wordt ook nog steeds door de familie bestuurd. Tegenwoordig staat de derde generatie van de Sennheiser familie aan het hoofd: de huidige CEO’s, Daniel Sennheiser en dr. Andreas Sennheiser, zijn de kleinkinderen van de oprichter van het bedrijf, prof. dr. Fritz Sennheiser.

Een slimme benadering van de toekomst
Als innovatie-gedreven bedrijf, zal Sennheiser een sleutelrol blijven spelen in het vormgeven van de toekomst van audio. De fundering hiervoor is al gelegd met de nieuwe Innovation Campus die op het bedrijfsterrein in Wedemark in Duitsland gebouwd is, welke in maart 2015 officieel de deuren zal openen. “Hier zullen we, net zoals in onze wereldwijde innovatiecentra, in cross-functionele teams werken die het brede bereik van onze expertise samenbrengen om unieke toepassingen vorm te geven, zoals het nog verder individualiseren van audiocontent,” legt Daniel Sennheiser uit. “In de toekomst zullen we onze productontwikkeling nog zorgvuldiger afstemmen op de werkelijke behoeften van onze klanten, waar die ook ontstaan – op live podia, bij professionele studioproducties, in kantoren, of simpelweg bij het luisteren van muziek ter ontspanning – terwijl we altijd streven akoestische perfectie te bereiken.” Met aan te passen en steeds intelligentere producten blijft Sennheiser toekomstgerichte toepassingen ontwikkelen en leveren die audiotechnologie een nieuwe betekenis verlenen.

 Langs deze weg feliciteert MaXXus Sennheiser met haar 70 jarige jubileum!

 

Ps, Benieuwd welke headsets Sennheiser vanuit haar zakelijk portfolio kan bieden? Wij komen graag bij u op locatie voor een demonstratie!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer