Vanaf heden zijn UPC en Ziggo samen één. Deze twee bedrijven gaan verder onder de naam Ziggo. De sterke punten van beide bedrijven bieden voor u veel mogelijkheden, zoals nieuwe verbeterde producten, betere dienstverlening en vrijwel landelijke dekking met bijna 2 miljoen Wifispots.

Ziggo heeft ervoor gezorgd dat de bestaande producten gehandhaafd blijven. Bovendien komen er nieuwe producten en diensten bij. Het beste van twee werelden / merken, en daarbij ondersteuning van een groot wereldmerk; Liberty Global. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Het nieuwe Ziggo heeft een nieuw HFC-portfolio voor het MKB ontwikkeld: Connect ZZP en Connect MKB. Beide met snel en betrouwbaar internet, professionele zakelijke service en een grote flexibiliteit in de keuze van bouwblokken en bandbreedte tot wel 500 Mb/s.

Om eindklanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft Ziggo vanaf 1 mei een vernieuwde partnerportal voor haar business partners gelanceerd. De professioneel ingerichte partnerdesk van Ziggo ondersteunt de business partners met al hun vragen en /of opmerkingen betreffende het dienstenportfolio dat Ziggo Zakelijk te bieden heeft.
Ziggo’s ambitie is om samen met de eindklant en de business partners te groeien in de zakelijke markt. Met de integratie van UPC en Ziggo, de introductie van de nieuwe portfolio's en de inrichting van de Partnerdesk maken we een grote stap in de goede richting.

Ziggo werkt samen met geselecteerde ICT partners. MaXXus is gecertificeerd plus partner en gespecialiseerd in het leveren van verbindingen en aanvullende diensten. Het portfolio is uitgebreid met diensten van Ziggo. Samen met Ziggo Zakelijk heeft MaXXus haar krachten gebundeld om u nog beter van dienst te zijn.

Wat voor ondernemer u ook bent, klein of groot, MaXXus heeft in samenwerking met Ziggo de juiste oplossing voor u! Bel voor meer informatie met 070 307 66 00.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer