Het hacken van traditionele telefooncentrales veroorzaakt nog steeds flinke schadeposten binnen het bedrijfsleven. Op jaarbasis praten we over een bedrag van rond de 11 miljoen euro! MaXXus biedt onder andere vanuit haar MVoice dienstenportfolio mogelijkheden en oplossingen om de schade beperkt te houden bij pogingen tot inbraak op uw systeem. Heeft u twijfels of uw telefooncentrale wel voldoende beveiligd is, dan kan MaXXus een eenvoudige sitecheck aanbieden voor € 95,00 excl. btw.

Voor hackers is het zeer lucratief om in te breken op traditionele telefooncentrales. Met buitgemaakte inlogcodes worden er lijnen open gezet naar dure buitenlandse betaalde telefoonnummers. Men routeert als het ware het eigen telefoonverkeer over de gehackte telefooncentrale. Op deze manier incasseert men wel de inkomsten van de eigen klanten maar men ontvangt niet de afrekening van de provider(s), die ontvangt u.

Vooral telefooncentrales die op afstand benaderd kunnen worden zijn nog steeds een prooi voor hackers. De combinatie van remote beheer en de vaak gebruikte standaard codes of codes die lang niet gewijzigd zijn, zorgen ervoor dat deze telefooncentrales gevoeliger zijn voor deze potentiele hackers. Dit leidt er toe dat er minimaal 700 inbraken per jaar worden gerealiseerd. De schade loopt zeer snel op, wel tot tienduizenden euro’s. Telecomproviders zeggen hier weinig aan te kunnen doen. Er kan wel een piek in het telefoonverkeerd worden gesignaleerd die gerapporteerd kan worden, echter gebeurd dit niet altijd! Maak nu gebruik van onze sitecheck tegen het gereduceerde tarief van € 95,00 excl. btw en laat u informeren naar de mogelijkheden die MVoice uw organisatie kan bieden. Wilt u liever direct overstappen naar een telefonie oplossing uit de cloud, dan bent u direct verzekerd dat hackers geen kans meer maken!

beveiliging

 

 

 

 

 

 

Tips om een gehackte telefooncentrale te voorkomen:

- Verander uw standaardinstellingen

- Installeer altijd de laatste beveiligingspatches wanneer deze worden aangeboden

- Zorg dat uw systeem voorzien is van een firewall

- Laat gesprekken blokkeren naar onder andere risicolanden

- Zorg ervoor dat u gesprekken goed kunt rapporteren

- Laat alleen de functies instellen die u daadwerkelijk gebruikt

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer