Voordelige mobiele telefonie voor ondernemers

Voor bedrijven met twee of meer aansluitingen is er Zakelijk OpMaat. Daarmee delen alle collega's belminuten uit voordelige bedrijfsbundels. Zo profiteert u met het hele bedrijf van korting. U kunt uw abonnement heel gemakkelijk uitbreiden met extra diensten. Met Zakelijk OpMaat belt u via het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo bent u zakelijk altijd bereikbaar, maar dan supervoordelig!

Persoonlijke aanpassing per medewerker

U kunt elk abonnement gemakkelijk aanpassen naar de persoonlijke wensen van uw medewerkers. Bepaal per medewerker wat u nodig heeft en voeg deze diensten aan het abonnement toe.

Telfort ZOM

 

De mogelijkheden van Telfort Zakelijk OpMaat op een rij:

Uitgebreide factuuranalyse

Met de uitgebreide factuuranalyse krijgt u meer inzicht in de facturen van uw mobiele telefoons. U splitst heel eenvoudig kosten uit naar verschillende afdelingen of posten. Ook kunt u automatisch zakelijke- en privékosten van elkaar scheiden. 

Mobiel internet op uw toestel, laptop of tablet

Onderweg met uw mobiele telefoon, laptop of tablet surfen en e-mailen? Dat kan met de verschillende voordelige abonnementen van Telfort. 

Roamingbundels

Met de speciale roamingbundels belt en internet u voordelig in de EU. 

OpReis bundel

Met de Op Reis bundel belt u zorgeloos als u op reis bent. Met deze gratis voordeeloptie belt u in veel landen van de Europese Unie voor een vast bedrag per minuut. Ook de prijs als u gebeld wordt ligt vast. 

Nederland Onderling

Belt u veel binnen Nederland? Kies dan voor Nederland Onderling. Hiermee belt u onbeperkt naar alle mobiele en vaste telefoonnummers binnen Nederland. 

Collega's Onderling

Collega’s Onderling is de ideale oplossing als collega’s in uw bedrijf veel met elkaar bellen. Met deze bundel kunnen collega’s onbeperkt met elkaar bellen. 

Telfort Onderling

Hebben uw collega’s, zakenrelaties en kennissen ook een abonnement bij Telfort? Met de Telfort Onderling bundel belt u onbeperkt naar andere Telfort nummers. 

Nederland Sms

Met de bundel Nederland Sms sms’t u onbeperkt binnen Nederland.

 

MaXXus Mobiel helpt u graag op weg met het bepalen van een juiste keuze!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer