Supersnel internet voor de zakelijke markt in het MKB, dat is Internet Plus Extra (IPE) . Iedere organisatie is anders, daarom heeft u binnen Internet Plus Extra de keuze uit meerdere mogelijkheden. Supersnel zakelijk internet vanaf € 49.00 excl. btw per maand, de toekomst vaste internetverbinding van Ziggo. Met een hoge down,- en upload snelheid en zonder datalimiet is uw onderneming klaar voor de toekomst. Werken in de Cloud, het maken van online back-ups en zelfs een hologram meeting behoren tot de mogelijkheden.

 

Ziggo: Het leveren van spraak- en datadiensten over haar eigen glasvezel – kabelnetwerk. Gegarandeerde kwaliteit, grote capaciteit en voordelige tarieven.

Supersnel: Internet Plus Extra is veel sneller dan ADSL en zelfs sneller dan de huidige oplossing van Ziggo voor het MKB. Daarnaast staat de snelheid van de verbinding los van de afstand tussen de wijkcentrale en uw vestigingsadres. U krijgt dus de bandbreedte waar u voor betaalt.

Betrouwbaar: Duidelijke afspraken over kwaliteit, garantie, veiligheid en service die zijn vastgelegd in een Service Level Agreement, welke is inbegrepen in uw Internet Plus Extra abonnement. Hierbij zijn snellere hersteltijden en service gedurende het weekend ook mogelijk, hierbij kiest u voor de SLA Verbeterd of de SLA Winkeltijden.

Professioneel: IPE is uitermate geschikt voor een veeleisende ondernemer. U krijgt de beschikking over vaste IP-adressen, zowel IPv4-, als IPv6-adressen, een hoge down- en upload snelheid waarbij het mogelijk is om alle moderne communicatiemogelijkheden optimaal te benutten, nu en zeker ook in de toekomst.

Overstappen: Wat zeer eenvoudig is en zonder risico. U bent er van verzekerd dat u geen moment offline bent.        

 

Alle voordelen van Internet Plus Extra op een rij:

  • Supersnel informatie verzenden en ontvangen
  • Nu al klaar voor de nieuwe manier van werken
  • Door hoge uploadsnelheid nog sneller online back-ups maken van uw bestanden
  • Uitstekend te combineren met Multi Wifi: een snelle en betrouwbare Wi-Fi dekking binnen uw bedrijf
  • Geen last van internetgebruik van omliggende bedrijven, dankzij een eigen, ongedeelde aansluiting
  • Hoge beschikbaarheid en keuze uit drie Service Level Agreements
  • Vaste IP-adressen (IPv4 én IPv6) voor professionele toepassingen
  • Een professionele, zakelijke helpdesk met medewerkers die voor u klaarstaan

MaXXus is Gecertificeerd plus partner van Ziggo:

ziggo partner logo

Benieuwd of Internet Plus Extra op uw locatie leverbaar is? Vraag onze mensen naar de mogelijkheden, wij staan (telefonisch) voor u klaar 070 307 66 66!

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer